Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Egy ilyen fiuval hogy kell...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiuval hogy kell viselkedni?

Figyelt kérdés

18 eves lanykent tanacsot kernek, most elegge bonyolult helyzetben vagyok igy fiuteren.

Inkabb lanyok valaszat varom akiknek tobb jartassaguk van, jobban megertenek.

Van egy 16 eves fiu aki nagyon bejon, mar kb egy eve. Igy az utobbi egy evben csak huzzuk halasszuk a dolgot egymassal. Eleinte nem kozeledtem elegge nem tudom miert, o meg ezert lepett inkabb masnal. Nalam jobban biztos hogy senkinek nem jon be es nem is fog. Minden vagyam valora valna ha osszejonnenk. De eddig nem jutottunk el addig. Valahogy mindig visszater hozzam. Igaz hogy masoknal is probalkozott mar de én tényleg bejohetek neki ha hozzam allandoan visszater, meg amugy is latszik rajta kezdettol.

Mindig csak elhalasztottam, mostanaban meg mar en is rajta vagyok a dolgokon de megsem alakult meg eleget. Pont most nem keres csak ha meglat. Ez miert van?

Ennyi ido alatt meg mindig nem jutottunk el addig hogy egyutt legyunk, nagyreszben miattam is.

Itt mar nagyon tortennie kene valaminek. Vagy tenyleg hagyjuk, vagy mar nagyon az ideje hogy legyen egy nagy attoro elorelepes.

Nem tudom elhinni hogy jatszana velem, nem ugy erzem amikor velem van. Akkor minden a legjobb. Velem ugy erzem mas.

Azert van meg bennem valami amiert nem akarom hagyni mert tudom mennyire van nala eselyem, ugy ahogy neki is nalam. Ezt hiaba lehetne mondani barkinek, csak en tudom es erzem hogy milyen velem es hogy viselkedik szemelyesen mikor egymassal vagyunk.

Valahogy az van bennem hogy nekem o az igazi, sose fogott meg ennyire senki. Azota miota meglattam nem tudok ranezni mas fiura ugy, akarmennyire jol nezzen is ki. Nekem ez a fiu a legjobb. Es rajottem hogy nem csak kulsore fogott meg igy, mert eloben is annyira elvagyunk, erett is a korahoz kepest olyan mintha kb egy szinten lennenk. Es nekem mindent elmond magatol, kerdeznem se kell csak jon magatol. Ez tudom hogy jelent valamit. Nagyon mas velem es onmaga, erzodik rajta mintha megnyugodna amikor velem van.

Ilyenkor mit kene mar tenni tenyleg? Bizonytalan vagyok most, nem tudom hogyan tovabb. Minden tette elbizonytalanit. Bejovok neki, erdeklem, szereti a tarsasagom, akar is valamit, de megsem keres elegge, most jelenleg sehogy. Csak amikor egymast meglatjuk, azonkivul semmi. Pedig mar regebben tobbszor keresett csak ugy.

Most ki mit tanacsolna, nekem mit lehetne tennem annak erdekeben hogy jol alakuljanak a dolgok?

2020. aug. 25. 17:17
A kérdező szavazást indított:
Beszeljek vele?
Kozeledjek hozza?
Ne foglalkozzak vele es nezzem meg azutan hogy viselkedik?
Legyek semleges a tovabbiakban?
25 szavazat
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el neki mindazt amit most ide leírtál nekünk. Fő az őszinteség. Nem tudom mégis mire vársz, ha tudod hogy kölcsönös a vonzalom. Mondd el neki hogy nagyon örülne ha komolyabbra fordulna a kapcsolatotok, ugyanis te nagyon odavagy érte
2020. aug. 25. 17:24
 2/3 anonim ***** válasza:
31%

"Igaz hogy masoknal is probalkozott mar de én tényleg bejohetek neki ha hozzam allandoan visszater, meg amugy is latszik rajta kezdettol."

Eddig olvastam. Azért tér hozzád mindig vissza mert te vagy kéznél jobb híjján.

2020. aug. 25. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:

16 éves fiú vagyok.

Nem tudom hogy csak nálam van e de én meg se próbálkoznék magamtól egy 18 éves lánnyal mert úgy érzem hogy esélyem sincs. Nem is gondoltam volna hogy van olyan 18 éves akinél szóba jön 16 éves ezen meglepődtem mert az idősebb fiúk az általánosak. Én úgy érzem hogy ha a lány választhat egy 20 éves Jól kereső fiú mellett meg pl közöttem mint középiskolás fiú között akkor egyértelmű a választás. A 20 évesnek van kocsija van pénze el tudja vinni a lányt drága helyekre.

Ezzel szemben én lehetek bármilyen jofej, szép, cuki én ezeket nem tudom megadni nincs kocsim nincs munkám nem vehetek se alkoholt se cigit és nincs önálló keresetem. Ezek az érvek nálam bőven elegek ahhoz hogy maximum velem egykorú lánynál próbálkoznék meg tehát nekem egy 17 de főleg 18 éves lány egy felnőtt nőnek tűnik aki más dimenzióban van mint én.

Nem arról van szó hogy problémám lenne az idősebbekkel, sőt kifejezetten örülnek egy ilyen lehetőségnek ahol egy érett lánnyal Lehetnék de valamiért soha nem fordult meg a fejemben hogy esélyem is lenne.

Change MY mind

2020. aug. 26. 02:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!