Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy tökéletes lány?
Szerintem létezik (Gondolom nem halt még meg 🤔), nem is lakik olyan messze :D Csak nem érdemlem meg őt, meg úgy kb senkit se :/
¯\_(ツ)_/¯
"Tökéletes" nem létezik. Az igazi viszont igen.
Engem egy nő kisugárzása fog meg, ez olyan, hogy van akinek van és kész. A mozdulatai, a finomsága, ízlésesség, maga a nőiesség ami szerintem manapság a fiatal lányokból picit hiányzik úgy általánosságban(!)
Ilyen az empátia is például, a finomsággal jár. Emellett a humor ami fontos nekem, hogy legyen pozitív személyiség és vegye a lapot.
Külső? Hát én úgy gondolom fontos, de múlandó.. Adjon magára, legyen ápolt és ízléses ennyi.
Bocsánat, hogy lányként szólok hozzá.
De kedves 5. válaszoló, én a mostani fiatal lányok táborába tartozok és nem tagadom, hogy az átlagból hiányzik az alapvető empátia. Viszont kikérem magamnak nekem legnagyobb erényem a magas empátiám. A humor sem áll túl messze tőlem, ízlésem az van, de a nőiesség nem az én szerémy személyen, nem igazán hordok szoknyát meg ilyesmi.
#6 "Kikérem magamnak" :D ez jó!
Illetve, véleményem szerint, nem attól lesz valaki nőies, ha szoknyát hord...
Az régen rossz lenne, ha csak abban mérnénk, vagy hasonlókban.
Igazából nem létezik tökéletes, de mégis szoktuk mondani, mert annak látjuk.
Külsőben mindenkinek egyéni és így lesz tökéletes. Lehet átlagban szépségeket nevezni, de az attól nem lesz tökéletes. A tökéletesség ízlésekkel jár, erre ne kelljen példákat mondani. Belső tulajdonságokban nézve az a tökéletes aki az illető számára hozzáillő. Ennél jobban ezt nem tudom megfogalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!