Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt álmodtam, hogy szerelmes vagyok egy lányba. Miért van ez/mit jelent? Esetleg meglehetne ismételni?
Először leszögezném,hogy éltemben nem voltam szerelmes,barátnőm se volt.Persze voltak fellángolások,de mindig kiábrándultam a lányból a stílusa miatt.
Na most,az álmom sztorija az volt,hogy valószínűleg évzáró volt,vagy valami rendezvény a sulinkban,mert mindketten szépruhában voltunk.Tehát,úgy kezdődött,hogy lejöttem a földszintre és ott egy csoport gyerek táncolt.Beszálltam én is,de valami rettentő béna voltam,a többiek röhögtek rajtam,én elvonultam valahova,és ekkor odajött hozzám ez a lány....(aki az én ízlésemnek A TÖKÉLETES LÁNY volt:okos,kedves,gyönyörű,jó volt vele beszélgetni,ápolt...) és elkezdtünk beszélgetni majd csókolózni.És a csók közben ébredtem fel,és azóta szinte csak rá gondolok,annyira szeretném mégegyszer átélni ezt álomban.(Nyílván,erről nem csak álmodozni kéne...de olyan jól esett.+Azért is volt olyan jó mert ez a lány tényleg tökéletes volt nekem..a mai lányok meg..nem általánosítok,de legalábbis az osztály/évfolyamtársaim szörnyen bunkóak.
Viszont plusz információ,hogy ezt a lányt szerintem nem ismertem,tehát nem osztály/évfolyamtárs,nem régi ismerős,semmi ilyesmi....
Tudom,hogy hülye kérdés,és valószínűleg most sokan egy hülye életképtelen srácnak gondoltok,de remélem a fogalmazásomból azért lejön,hogy értelmes srác vagyok,csak kíváncsi. :D
Segítségeteket,válaszaitokat előre is nagyon szépen köszönöm!
"Tudom,hogy hülye kérdés,és valószínűleg most sokan egy hülye életképtelen srácnak gondoltok,de remélem a fogalmazásomból azért lejön,hogy értelmes srác vagyok,csak kíváncsi. :D"
Ezzen valahogy elnevettem magam(nem rosszból.Aranyos volt)Amit az első írt az jó ötlet.Szerintem ha nem lenne karantén megtalálnád könnyen utcán is.(Már mint az agyad képtelen egy arcot formálni,így ennek a lánynak létezni kell.)
Sok sikert a megtalálásához :D
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Sajnos már pontosan nem emlékszek az arcára (emiatt is kár,hogy nem tudom mégegyszer átélni az álmot:D)Olyan fruszráló,hogy nem tudom vissza idézni az arcát..arra emlékszek hogy egy ilyen kis rózsaszín lezser,nyári ruhát viselt,és arra is,hogy abban a suliban voltunk amibe járok.
#1 Jó lenne ha ő is álmodna rólam :D
#2 Akkor szerinted valahol már láttam ezt a lányt,csak nem emlékeztem rá?
Bocsi hogy ennyit pörgök rajta,csak tényleg olyan jól esett,hogy van valakim...és olyan valóságosnak érződött.
Mégegyszer köszönöm a válaszokat,tanácsokat,na meg a jó kívánságokat is!
Talán valahogy mégis tudnék segíteni. (#1 vagyok)
A Tanulom Magam nevű YouTube csatornán van egy videó, ami tippeket ad a tudatos álmodáshoz kezdőknek: [link]
De ha mondjuk a lány meg pont rólad álmodott, akkor lehet, hogy mondjuk ő fog téged megtalálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!