Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnánk feléleszteni a kialudni látszó tüzet?
A lassan egy éves kapcsolatom zátonyra akar futni. Kicsit több, mint egy hete úgy érzem a barátommal kezdünk egyre jobban eltávolodni, néhány napja ő is beszámolt nekem erről, hogy ő is így érzi. Látom rajta, hogy nem olyan boldog, mint régebben, s ez az én boldogságomra is hatással van. Egy héten egyszer találkozunk, ez számunkra nagyon kevés idő. Mivel itt lesz a suli minden nap látjuk egymást. Abban bízom, hogy ez segíteni fog.
Megmenthető a kapcsolatunk? Talán, ha újra elkezdenénk az egy évvel ezelőtti dolgokat csinálni, az segítene? Ha csak a jó dolgokra koncentrálnánk a kapcsolatunk szempontjából? Esetleg megkeresnénk egymásban azt, ami miatt beleszerettünk egymásba?
Rettentően félek attól, hogy hamarosan elveszítem. Senkivel sem voltam még ilyen boldog, mint vele. Mindezek ellenére, ha úgy dönt, hogy kilép ebből a kapcsolatból, akkor én elfogadom a döntését, hiszen számomra az ő boldogsága a legfontosabb.
Előre is köszönöm a válaszokat, tanácsokat!

Találkozzatok minél gyakrabban, hidd el ez a chatelés messengeren kiöli a kapcsolat lényegét, a személyes kontaktot és lehet itt is ez az oka. Csináljatok közös programot, nézzete filmet, mennjetek el moziba (romantikusat vagy vígjátékot), keress olyan programot amit mind a ketten élveztek és tudtok rajta nevetni, szórakozni.
A nevetés, szórakozás az ami tud erősíteni egy kapcsolatot, ahol mind a ketten jól érzitek magatokat.
Én drukkolok, hogy maradjon meg a szikra és ne aludjon ki, sok sikert!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!