Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Facebookon miert nem keres?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Facebookon miert nem keres?

Figyelt kérdés

Annyi lenne a kerdesem, hogy ha szemelyesen minden jo a kiszemeltemmel akkor facebookon miert nem beszel velem?

Regebben mar irt, de azota nem is ismerosom pedig megbeszeltuk hogy irni fog, hatarozottan mondta.

En megtettem hogy bejeloltem ot, de nem jelolt vissza mig masokat igen, ezt nem tudom hova tenni.

Ebben most mi lehet?

Azt tudom hogy nem kalandra megy, az sincs hogy csak le akart razni, az sem igaz hogy nem erdeklem, az ilyeneket ne mondjuk. Eddig az volt a legnormalisabb gondolat baratnomtol, hogy lehet nem akarja facebookon el*eszni azt ami eloben van velunk, mert szemelyesen akarja alakitgatni, mivelhogy ott minden rendben van. De nem tudom, mar regebben is volt hogy irtunk, meg ugy talalkozni is konnyebb lenne ha meg tudjuk ott beszelni.

Nem latok a fejebe hogy mi van vele es mit gondol. Csak kivancsi vagyok nehany gondolatra, ki szerint mi lehet ezzel a szandeka.

Vagy aki volt ilyesmiben az mit tud erre mondani.

Es ha ugy van, akkor majd szemelyesen ezt hogy hozzam fel neki? Mar egyszer felhoztam azt mondta majd ir, de semmi. Megtehetne pedig. Miert nem akarja nem tudom.

Elore is koszi!

18/L

2020. aug. 21. 22:20
 1/2 anonim ***** válasza:
71%
Hát ez így már egy fokkal normálisabb. De az lenne a legjobb ha ezt neki mondanád és megbeszélnétek ezt őszintén újra. Ne tarts semmit se magadba. Mond el azt neki amit itt nekünk! Sose tudhatod pontosan,hogy ő mit gondol. Ahogy mi se tudjuk. Ha ennyire aggódsz emiatt akkor ezt is fejezd ki az őszinte beszélgetésetekbe. Ha nem tudod kifejezni akkor meg csak mond el. Ja és igen személyesen hozd fel neki. Azért nagyon ne ijeszd meg a srácot! Xd Mond előtte,hogy muszáj beszélnünk valamiről lehet a buliban csak úgy rázúdítani nem lenne a legjobb. Ja és kérlek ne nézd le azokat akik mások,mint te(gondolok itt a ducilányra). Még akkor se ha ezt valszeg a féltékenység hozta ki belőled.(á ezt tuti nem fogod beismerni xdd). Hát sok sikert! Azért szorítok,hogy megtudjátok dumálni! Fiatalok vagytok még.
2020. aug. 21. 23:27
 2/2 anonim ***** válasza:

Ahogy egy ismert hazai politikus mondta: ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit csinálok.

Nem akar tőled semmit. Csak hiteget. Ha valaki akarja a másikkal való kapcsolatot, akkor keresni fog és nem átlátszó kifogások mögé bújni.

2020. aug. 27. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!