Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék most?
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni! Van egy osztálytársam akit már nagyon régóta ismerek. Idén meglehetősen furcsa jeleket küldött felém. Ezek alatt értem: Órákon mindig nézett, mosolygott rám, minden szünetben odajött beszélgetni, kereste társaságomat. De ez azért fura mert mi sohasem tudtunk megegyezni semmiben. Mindig veszekedtünk, oltogattunk egymást akár egy olasz szappanoperában. Szeretném ha ebben az évben le tudnánk rendezni ezt az esetet. Ja és kérdőre vontam a személyt és tagadta az egészet. Mit javasoltok mit kellene tennem?
"Igen barátként is meg többet is érzek, mint barátságot". "Csak barátságot szeretnék".
Szegény lány, miért szédítitek egymást? Dönsd már el mennyire fontos neked! Nem hiába írtad az első szöveget sem amit idézetbe raktam. Mitől félsz? A lányoknak bejönnek a magabiztos srácok. Mondjuk így, hogy azt se tudod mi van még friendzone-t sem javasolnám. Elsőnek tedd rendbe az érzéseid és dönsd el mit szeretnél. De semmiképp se játszátok el azt amit tavaly
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!