Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor találkozok az Igazival, azt érezni fogom?
Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy van két eset.
a) már volt 1-2 barátom, valamelyikkel komolyabb volt a kapcsolat, de véget ért. Ilyenkor, ha találkozok az igazival, akkor érezni fogom, hogy ő az?
b) soha nem volt még kapcsolatom, nem is voltam úgy igazán szerelmes senkibe sem. Ha így találkozok az igazival (tehát egyből megtalálom), akkor érezni fogom, hogy ő az, vagy nem, mivel nem volt még előtte tapasztalatom érzelmileg mással?
2020. aug. 18. 19:00
11/12 anonim válasza:
Nem. Minddketten megjátszuk, hogy a másik hidegen hagy és próbálunk nem sokszor összefutni. Én inkább várok vele, minthogy titokban, az nagyon távol áll mindketőnktől. Nem is tudnánk igazán találkozni kettesben, mert ha nállunk lennénk akkor az én anyám pletykálna, ha nálluk akkor az övé. Mellesleg 2 utca van köztünk nagy lenne a lebukás veszély.
12/12 A kérdező kommentje:
De az miért baj, ha a szüleitek megtudják, hogy együtt vagytok? :)
2020. aug. 19. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!