Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mikor találkozok az Igazival,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor találkozok az Igazival, azt érezni fogom?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van két eset.

a) már volt 1-2 barátom, valamelyikkel komolyabb volt a kapcsolat, de véget ért. Ilyenkor, ha találkozok az igazival, akkor érezni fogom, hogy ő az?

b) soha nem volt még kapcsolatom, nem is voltam úgy igazán szerelmes senkibe sem. Ha így találkozok az igazival (tehát egyből megtalálom), akkor érezni fogom, hogy ő az, vagy nem, mivel nem volt még előtte tapasztalatom érzelmileg mással?

2020. aug. 18. 19:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz, hogy az igazi legyen, kell, hogy ő is ugyanúgy akarjon téged, mint te őt. És az is kell, hogy melletted maradjon örökre. Ez így együtt olyan 20%-osan esélyes. Nem az a lényeg, hogy megérzed-e az igazit, hanem hogy jön-e az ember életébe olyan, akit nagyon szeret, aki őt nagyon szereti, és örökre vele is marad. Ez a bibi, nem a megérzés.
2020. aug. 18. 19:12
 2/12 anonim válasza:
100%
Azt majd talán pár év múlva fogod érezni, miután megismertétek egymást, együtt megoldottatok problémákat, átvészeltetek nehezebb időszakot és még mindig megmaradt a szeretet és tisztelet. Az elején talán azt érezhetheted, kit érdemes komolyan venni, mert szerelmes leszel és viszont szeretnek.
2020. aug. 18. 19:18
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egyetértek az első kettővel, kettőtökön áll, hogy milyen lesz a kapcsolatotok, szóval természetesen később derül ki, ő lesz-e az igazi, vagy nem. Sosem hittem, hogy ez az igazi-dolog úgy működik, hogy egyszer csak berobban az életedbe a tökéletes nő/férfi.
2020. aug. 18. 19:32
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az igazinál azt fogok érezni, hogy már száz éve ismered, és ez kölcsönös lesz.
2020. aug. 18. 21:03
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én éreztem, hogy ő az igazi, egyszerűen tudtam, hogy ez az, őrá vártam, nekem csakis ő kell és senki más. És óriási szerencsém volt, hogy ő is így érzett irántam. Ilyen is van. 37 éve együtt vagyunk, ma is így érzünk egymás iránt.
2020. aug. 18. 22:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez később derül ki. Úgy gondolom az első kapcsolatnál mindenki azt érzi, hogy na ő az igazi. Aztán jön a csalódás, vagy tényleg ő bejön a megérzés de szerintem ez ritka. Mikor már valakivel mindenen keresztülmentél, láttod téged mindenhogy és még mindig szeret és együtt vagytok, na ő az igazi. Ez első látásra nem derül ki és szerintem nem is érzed. Ehhez idő kell.
2020. aug. 18. 23:58
 7/12 Diablo_ válasza:
51%
Nem muszáj ahhoz szerelmesnek lenned,hogy megtaláld az igazit. A szerelem eleve egy olyan dolog ami egy kis idő elteltével elmúlik,ha több időt töltesz a másikkal és sokáig vagytok együtt akkor fogod megtapasztalni,hogy ki is az aki az életed része lesz a későbbiekben!:)
2020. aug. 19. 10:58
 8/12 Diablo_ válasza:

#7/7 Vagyok

Egyébként hány éves vagy? Gondolom fiatal tehát van időd bőven kitapasztalni az embereket,és úgyis megfogod látni,hogy ki az aki kell neked igazán. :)

2020. aug. 19. 11:01
 9/12 anonim ***** válasza:
74%
Én eddig abban a hitben éltem, hogy nincs olyan, hogy igazi. Aztán átgondoltam magamban, hogy az egyik sráccal kiskorunk óta oda meg vissza vagyunk egymásért teljesen. Mindíg olyan barátnői voltak akik nagy mértékben külsőleg vagy személyiségileg hasonlítottak rám, ezt az egyik lánynál beis vallotta mikor mondták neki, hogy nagyon hasonlít rám. Egyszerűen nem tudunk egymással 2 szót sem beszélni, mert már mindketten pirosabbak leszünk mint a paradicsomok. Viszont addíg amíg nagyon szoros családbarát kapcsolatban vagyunk és a szüleinknél élünk, addig tudom, hogy nem lehet semmi köztünk, mert az anyja egy szarkavaró ku*va az enyémmel az élen.
2020. aug. 19. 18:40
 10/12 A kérdező kommentje:

9! Ez egyben nagyon aranyos és szomorú, hogy nem lehettek együtt:( Esetleg nem próbáljátok meg titokban?

Amúgy köszönöm a választ, és ez mindenkinek szól! :)

2020. aug. 19. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!