Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? Túl gondolom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Túl gondolom?

Figyelt kérdés
19 fiú vagyok és szűz. Van egy lány akit ismertem, beszéltünk pár szót, de a discoban nagyon együtt voltunk. A lényeg, h nem volt még kapcsolatom, de csokoloztam már, legutoljara 15 évesen. Elég rég volt és félek tőle, mintha az első lenne. Ő már nem szűz, 18 éves.
2020. aug. 17. 18:26
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem Ne mond meg neki hogy nem vagy szűz ha feljon a tema de ne is ragozd tul majd.. probald semlegesen venni mintha mar 1000x csinaltad volna a csokot is ne gorcsolj ra megy az magatol :))
2020. aug. 17. 18:40
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Felesleges kamuzni. Egy nem szűz (pláne kifejezetten tapasztalt) lány úgyis észre fogja venni az első alkalomnál, hogy még nem csináltad és fájdalmat is okozhatsz neki akaratod ellenére. Legalább akkor tudja már, hogy ennek a tapasztalat hiánya az oka, nem pedig az, hogy extra béna vagy/nem figyelsz rá. Na most jöhetnek az “én is szűz voltam, de a lepedőakrobata csajomnak semmi se tűnt fel és gigászit élvezett elsőre” kommentek...

Ha pedig elutasít, mert szűz vagy, akkor nem szeret igazán.

2020. aug. 17. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!