Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán bi vagyok?

Lehet, hogy bi vagy, lehet, hogy a reklámok hatására rájöttél, hogy nem csak hetero lehet az ember, és most az újdonság kíváncsivá tett. Nem feltétlen kell megnevezni ezt az egészet. Csak élj, és ha bejön majd egy srác, akkor tudni fogod. Amíg viszont csak nézed őket, és abszolút semmi vágyat nem érzel irántuk, addig nem hinném, hogy bi lennél.
Nem tudom, én bi vagyok, de egyik barátnőm hetero, nála is volt ilyen korszak, mikor rájött, hogy nem csak férfiak léteznek a világon, és ha a lányok tetszenének neki se lenne semmi probléma. Akkor úgymond "felfedezte", hogy a többi nő is lehet gyönyörű, és nem lesz attól lezbi, hogy megnézi őket.
Vicces dolog, de amikor 12 körül voltam, nem tudtam, hogy lehet az ember bi (vagy meleg, csak a hetero kapcsolatok léteztek nálam, mivel szüleim elképesztően homofóbok), ezért totál azt hittem, hogy transz vagyok, mivel egy lány jött be, nem egy fiú. :D
Szóval bármi lehet. De én ezt, ha eddig nem jutott eszedbe, csak kiváncsiságnak mondanám. Te mit szeretnél, mi legyen?

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!