Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez hátrány a csajnak vagy nekem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez hátrány a csajnak vagy nekem?

Figyelt kérdés

Van egy csaj aki bejön nekem össze is tudnék vele jönni, össze is fogok.De van egy probléma szüleim jelenleg nem dolgoznak sehol.Apum most egy helyen dolgozik ahol epitkeznek, nincs bejelentve.Nagy házunk van 3 tesom van,de igenytelen a hazunk,rossz padlo, laminalt jon felfele, csunya belul es kivul is apummal minden nap dolgozok, hogy amihez nek kell penz megcsinaljuk.Negjelenni szepen tudok, jo a stílusom menő vagyok.De igy sztem ez elég gáz hogyha a csaj megkerdezné szüleim hol dolgoznak...Vagy szerintetek egy jo csajnak mindegy a kornyezetet?A szuleim nehezen nottek fel, nehezen eltek.

Ha szerer engem a csaj ezt nem fogja figyelni?

Kérlek segítsetek!

16f

2020. aug. 12. 08:52
 1/8 Manoka8528 válasza:
100%
Én úgy gondolom,hogy ha szeret akkor nem érdekli hogyan élsz te és hogyan élnek a szüleid.Mármint milyen környezetben.Lehet szegényesen élni de kultúráltan és lehet gazdagon élni trehány körülmények között.Melyik a jobb vajon ?Én a párommal úgy kezdtem a kapcsolatomat,hogy nagyon lerobbant házban laktak ők is a szüleivel.Párom építőiparos szintén de ő vállalkozó.Pénzben segített a szüleinek mindig de ők sajnos elherdálták hülyeségekre.A lakás olyan volt mint a disznóól,nem szívesen voltam ott de tudtam,hogy a párom minden erejével azon van,hogy egyedül tudjon érvényesülni.Ennek ellenére odaköltöztem hozzájuk,segítettem én is nekik ahogy tudtam aztán egy szép napon elköltöztünk.Albérletben vagyunk,jó környezetben.Sajnos én is elég szegényes környezetben nőttem fel,de sok év elteltével én is megalapoztam az életem.A múltam ugyanaz maradt de most már mindent magamnak/magunknak teremtünk meg és úgy élünk ahogy szeretnénk illetve ahogy tudunk.Nem érdekel,hogy a párom milyen szegényes környezetben nőtt fel.De felnőtt és azért tesz minden nap,hogy az ő gyereke majd ne tapasztalhassa meg azt,hogy milyen az,amikor egy csokit sem kaphat meg,mert sajnos nincs miből.Persze ez is előfordulhat bármikor hisz nem tudjuk merre sodor minket az élet de az ember mindig azon van,hogy jobban éljen valamivel.Ha a lány szeret téged és kitart melletted,nem fogja érdekelni,hogy milyen környezetben és körülmények közt élsz.Nem fogja érdekelni,hogy a szüleid dolgoznak e vagy sem.Te fogod egyedül őt érdekelni.Te pedig 16 éves vagy,dolgozol,segítesz a szüleidnek mindenben.Ne érezd rosszul magad.Legyél magadra büszke és ne add fel,ne keseredj el!
2020. aug. 12. 09:14
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret a csaj, akkor nem fogja nézni mennyi pénzetek van, csak Te fogsz neki számítani.

Amúgy, mikor én beszélgetek, ismerkedek másokkal, nem szokott feljönni, hogy mit dolgoznak a szüleink. Van, hogy még a barátaim szüleiről se tudom, mit dolgoznak, pedig már több éve ismerem az adott barátomat

Nem tudom, nálam ez egyszerűen nem téma.. hogy ki mit dolgozik

2020. aug. 12. 09:16
 3/8 A kérdező kommentje:

1.válaszoló

Tiszeletreméltó vagy!

Igeen😅napi 3+orat dolgozok apummal amihez nem kell pénz.

És van munka mindig....

Köszi a válaszod jobbam érzem magam❤️

2020. aug. 12. 09:28
 4/8 Manoka8528 válasza:
100%
Kedves kérdező :) Ez volt a cél :) Ne csüggedj egy percig sem és kívánom,hogy a lányka jöjjön össze neked és legyetek nagyon boldogok :)
2020. aug. 12. 09:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Dolgozol, segítesz a családnak....

Tökösebb vagy mint az átlag tinik, ha a csajjal ezzel problémája van egy jó kufircot vesztez (szó se róla assem jó), de nem egy valódi párkapcsolatot fogsz eldobni.

Sok sikert.

2020. aug. 12. 10:13
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ne magyarázkodj!

Inkább dolgozol az ügyön stb..ha felmerülnek kényes kérdések.

De ne magyarázkodj, azzal csak rosszabb helyzetbe hozod magad.

2020. aug. 13. 06:40
 7/8 anonim ***** válasza:
70%
Ha rendbe teszitek azt a házat belülről meg kívülről is, akkor lehet, hogy nem kell szégyenkezned. Nem arra gondolok, hogy teljes felújítás legyen, de ahol jön fel a padló v. mi, azt le lehet ragasztani, hogy ne látszódjon, hogy jön fel, ha a fel kívülről mállik, azt is le lehet verni, akkor kevésbé látszik, hogy mállik a fal, ha rendetlenség van a lakásban, azt is rendbe lehet tenni, lehet selejtezni például, vagy ha a kertben kupi van itt-ott, azt is el lehet tüntetni, szóval a rend fontosabb, mint az, hogy milyen menő az a ház.A sok giccses csecsebecse nyugodtan kidobható stb.
2020. aug. 13. 15:01
 8/8 anonim ***** válasza:
ha a fal mállik...
2020. aug. 13. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!