Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem válaszol a lány?
Van egy lány akivel messengeren beszélünk még nem találkoztunk de elhivtam őt és elfogadta. Jól elvagyunk ő is érdeklődik nem csak en.Érzem hogy szerelmes vagyok belé mindene nagyon bejön de még ezt nem mondtam neki.
A lényeg hogy van néha hogy nagyon sokáig (több mint 24 óra) nem válaszol nekem.Mindezt úgy hogy közben likeol fotókat instán tehát online. Egyszer megkérdeztem miért nem írt vissza azt mondta bocsi dolgom volt.
Én úgy érzem hogy ő is élvezi amikor beszélgetünk de akkor miért nem ír vissza? Máskor meg van hogy 1 percen belül vissza ír sőt van hogy kezdeményez beszélgetést is. Akkor ez most wtf?
Én 16/F ő pedig 15/L
Szia
En lany vagyok de azt tudom csak ajanlani h legy turelmes!
Igen a lanynak is van dolga es nem er mindig ra! De az is lehet h szegyeli h sokaig nem irt vissza es ezert fel vissza irni!
(Megjegyzem ezek sajat tapasztalatok)
Ja es meg annyi h tenyleg neee neten ismerkedjel!
13
Melyik miért... Nyugodtan kijelenthető, hogy akik ilyen szinten egymásra függnek a neten felnőtt korban, ott vannak mentális zavarok. Ezeknek a tünetei, ha objektív akarnék lenni. Egyébként meg egyszerűen tönkre tettük egymást egy idő után :D
15
Hát még én... Legemlékezetesebb egy olyan lány volt, akivel pár hónap alatt több millió!!! üzenetet váltottunk, mindemellett rengeteget játszottunk, és beszélgettünk mikrofonban (napi több óra). Aztán fél év se veled-se nélküled után tett egy hatalmas gesztust, és angliába jött utánam, együtt éltünk, stb. Minden jó lett volna, igazi lelki társak voltunk, csak 1 bibi volt. Aszexuális volt. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!