Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen munka tetszene, ha a pasitok azt csinálná? Kort is és indokot is írjatok
Figyelt kérdés
Pl író, tanár, pilóta stb2020. aug. 11. 06:18
11/21 anonim válasza:
Most miért kellett lepontozni? Őszintén elmondtam a véleményemet.
12/21 A kérdező kommentje:
11es, te hányas kommentelő vagy?
2020. aug. 11. 13:09
14/21 A kérdező kommentje:
Ja.. Énsem értem, pedig értelmeset írtál..
2020. aug. 11. 13:43
15/21 A kérdező kommentje:
Nem baj, a 30%os értékelésről felment 50%ra, és innentől már csak felfelé fog menni a százalék ;)
2020. aug. 11. 13:49
16/21 anonim válasza:
Orvos, jogász, informatikai terület felkelti az érdeklődésem de sokkal fontosabb számomra, hogy szeresse amit csinál és ne féljen váltani ha esetleg nem tetszik neki valami.
17/21 anonim válasza:
Katona, rendőr, tűzoltó, de tőlem akár lehet kőműves is. A lényeg az hogy szeresse amit csinál és legyen esze. Imponálna ha valamilyen katasztrófavédelmi szervnél dolgozna, mert én is ilyen területet szeretnék választani a közeljövőben. 16/L
18/21 anonim válasza:
Ahogy már fent is szpba került a pszichológus, vagy bármely olyan ágazat amely az emberek lelkületével, érzéseivel foglalkozik és segítő jellegű. Roppant okos emberek többnyire(!), és a szociális készségeik is fejlettek.
Ezen felül nekem volnzó tud lenni egy sima kertész is. Ha élvezi azt amit csinál akkor akár egy csőszerelő is vonzhat, nem feltétlen az iskolázottsága az elsőrendű.
19/21 anonim válasza:
Mozdonyvezető, vagy a MÁV-nál valamilyen munka, akkor az egész család ingyen utazhat, de egyébként is szeretem a vasutat.
20/21 anonim válasza:
Bármit dolgozhat felőlem, ami boldoggá teszi. Szívesebben élném le az életemet átlagos színvonalon egy olyan asztalossal, aki élvezi a munkáját, mint egy olyan orvossal, aki minden nap idegesen, stresszesen ér haza minden nap...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!