Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek milyen munka tetszene, ha a pasitok azt csinálná? Kort is és indokot is írjatok
Orvos, jogász, mérnök, közgazdász
Az intelligens, diplomás férfiak tetszenek.
23/L
Kamionos, vagy bármilyen sofőr.
A családban elég sok volt a sofőr, valahogy ebben nőttem fel, imponál ha egy férfit vezetni látok.
De persze nem foglalkozás alapján ismerkedem, meg nem kívánságműsor :)
32
Jogász, a párom is az, ő a legokosabb ember, akit ismerek.
Vagy 6 mérnök már biztosan próbálkozott nálam, ebből 5 az elmebeteg kategóriába esett, komolyan... Biztosan nem ilyen az összes, csak arra szeretnék rámutatni, hogy a diplomával nem mindig jár együtt az intelligencia. Orvost is ismerek butát, a szakmai tudásával semmi probléma, de az élethez hülye, és egyszerűen bunkó, kibírhatatlan személyisége van. A közgazdászt elég sokat ismerek, szerintem majdnem a felét butának mondanám. Tudom hogy van kedves, intelligens orvos, mérnök, és közgazdász is, de annyi okos nem diplomás ember van, és akad hülye diplomás is... Viszont a kérdésre válaszolva, a vőlegényem előtt olyannal képzeltem el magam, aki tényleg olyan igazán okos, munkától függetlenül, ezért mindenkivel megismerkedtem előbb, diplomától függetlenül. Van kifejezetten intelligens pultos ismerősöm, vagy személyi edző. Természetesen diplomások is.
7.: Nos ez végtelenül egyszerű. :D Az AJK nagyon leegyszerűsítve mégis csak egy humán szak. Magától értetődő, hogy egy alapvetően humán beállítottságú ember több esélllyel bír értékelhető EQ-val és IQ-val is mint egy reál beálítottságú.. :D Persze nyilván van normális mérnök csak én nem hallottam még 1-ről sem. :D
Azt mondanám, hogy ha valaki azért "megy" diplomás pasira mert értelmiségire hajt akkor az inkább nézelődjön Pszichológia, filozófia, történelem, osztatlan tanári stb stb irányba. :D Ha azért mert zs / status szimbólum akkor persze tökéletes egy orvos max dealelni kell a nárcisztikus személyiségzavarával. :D
Valamilyen számítástechnikai, informatikai pálya, mert az érdekel engem is, és lenne közös témánk. Másrészt eddig az ilyen beállítottságú fiúkkal teljesen jól kijöttem, hamar megtaláltam a közös hangot.
Nyilván ez csak az én véleményem, és természetesen ez sem azt jelenti, hogy csak ilyen fiúk felé vagyok nyitott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!