Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nem tudok választani két fiú...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok választani két fiú között. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindkettőt más miatt kedvelem, és nagyon szeretek velük lenni viszont nem szeretnék játszadozni egyikkel sem
2020. aug. 5. 23:05
 1/10 anonim ***** válasza:
63%
Válaszd a másodikat.
2020. aug. 5. 23:30
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Szerintem a fiúknak is választaniuk kell. Legalábbis abban, hogy szeretnének e téged vagy sem. Két fiú közül nagy az esélye, hogy az egyik csupán barátként tekint rád. Ha ez a helyzet meg is született a döntésed. Ahhoz, hogy ezt kiderítsd várnod kell és kénytelen vagy próbára tenni őket, hogy melyikük szeret. Ez szerintem még nem játszadozás, amég nem manipulálod őket csak figyeled a reakciókat addig semmi rossz sincs a dologban. Ha véletlenül mind a két srác oda van érted akkor én ismét csak várnék, mert az idő múltával szerintem úgyis kiderül, hogy te melyiket szereted igazán!
2020. aug. 6. 00:24
 3/10 anonim ***** válasza:
86%
Ha úgy kedvelnéd őket ahogy kell, akkor tudnál választani. Eleve nem kerültél volna az egyikkel közelebbi kapcsolatba, mert a másik iránt lennének érzelmeid. Azért nem tudsz választani, mert csak azért kellenek hogy legyen valaki.
2020. aug. 6. 01:00
 4/10 anonim válasza:
81%

egyikojuket se

en is voltam mar igy es igy volt a legjobb

majd kesobb talalsz mast

2020. aug. 6. 03:18
 5/10 striga ***** válasza:
28%

Az én esetemben két barátról volt szó. Nos, egyszerűbb lett volna elengedni mind a kettőt.

De ha neked nem megy, akkor állíts fel kettejükről egy listát. Mit kedvelsz x-ben, mit y-ban, utána mit nem. Figyeld meg magad, hogy hogyan viselkedsz x-nek a közelében, hogyan y-nak és így tovább.

2020. aug. 6. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha a másodikba beleestél akkor az elsőt sosem szeretted igazán.
2020. aug. 6. 15:03
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Miért pontoznak le mindenkit?
2020. aug. 6. 18:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Én senkit nem pontoztam le, elnézést kérek
2020. aug. 6. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Semmi gond, nem is téged gyanusítottalak meg, csak furcsáltam a dolgot.
2020. aug. 6. 22:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Gondolj arra, hogy valamelyiknek el kell költöznie / meg kell halnia, fogod érezni, hogy melyikkel maradnál szívesebben
2020. aug. 17. 00:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!