Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen jelei vannak ha egy nagyon visszahúzódó lány szerelmes a tanárába?
Ha esetleg ez most egyetemen van, akkor az elég gyakori..
Régebben is voltak ilyenek, ilyenkor szerintem meg kellene várni míg már nincs köztük tanár-diák viszony.
Mondjuk, ha egy diákkal összejött, akkor honnan ne lehetne azt gondolni, hogy nem fog félre lépni egy másik diákkal...
Amúgy a konkrét kérdésre a válasz: ezt nem lehet általánosítani. Van, aki mindenki miatt elpirul ha hozzászól, van, aki akkor csak ha az a személy tetszik neki éppen. Ezt onnan lehet igazából csak megtudni, ha tudjuk, hogy az adott nagyon visszahúzódó személy másokkal, hogy viselkedik..
Akit én ismertem az képeket rajzolt a tanárról és nagyon zavarban volt az órákon.
Elég gáz volt amikor kiderült , a táskájában őrizete a rajzokat és már nem emlékszem miért de ki kellet pakolnia a táskáját és az egész osztály és tanárok előtt az a rengeteg rajz, de ez még semmi mert volt pár akt rajz is amin térdig erő pöccsel képzelte el a tanárt :D
Hát tisztelet azért létezik, gázos lerajzolni főleg úgy h mindennap viszi suliba de valaki igy mutatja ki, igy dolgozza fel,
nekem nem állt szándékomba szerencsére ilyesmi nameg nem tudok rajzolni :)
Kérdező! Végül össze jöttetek?
Remélem jól alakult minden! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!