Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki iránt csak szexuálisan vonzódok?
Figyelt kérdés
Jó, nyilván van, csak úgy értem hogy egykor ebbe az illetőbe én nagyon szerelmes voltam, viszont most már csak fizikai vonzalmat érzek, ez hogy változott meg ilyen hamar? Mostmár akárhányszor ránézek az jut eszembe hogy milyen lenne vele... Es ettől néha bűntudatom van. Ha választani kéne le tudnék vele feküdni simán, de összejönni már nem. Ezt egyébként sosem mondtam el senkinek, pont azért mert féltem hogy rögtön jönnek majd hogy ilyen k.rva olyan r.banc... Még csak ő volt az életemben.2020. aug. 5. 16:28
2/5 anonim válasza:
Kialudt a láng, de még azért vonzódsz hozzá. Velem is szokott ilyen lenni. Sőt másokkal is. Nincs ebben semmi különös. És ne érezd emiatt magad
3/5 anonim válasza:
k.rvának.
(Bocs véletlenül elküldtem)
5/5 A kérdező kommentje:
Igen
2020. aug. 6. 00:13
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!