Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok egy fiúba, aki észre sem vesz. Mit tegyek?
Már 5 éve tetszik az egyik osztálytársam. Nem nagyon szoktunk beszélgetni, de nekem valami miatt nagyon bejön (természetesen tudom az indokát, de nem szeretném felsorolni). Soha nem volt még barátom, szóval én ilyen téren teljesen szűz vagyok még, neki azért volt már 2-3 párkapcsolata.
Most leszünk 11. osztályosok. Már majdnem 6 hónapja nem láttam, de nagyon sokszor az eszembejut. Tiszta h.lye vagyok "miatta"...
5 évig vártam arra a pillanatra, hogy majd kezdeményez egy beszélgetést velem, de soha nem történt meg. Észre sem vesz, ami nagyon elszomororít...
Ezalatt a nyár alatt rávettem magamat, hogy majd amikor elkezdődik az új tanév, én fogok kezdeményezni és majd a tanteremben valahol a közelében fogok ülni, hátha lesz valami, de elkéstem.
Új párkapcsolata van.
Hogyan tudnám elfelejteni? Van erre valami módszer?
Ne éld bele magad. Lehet, hogy nyáron becsajozott.
Majd kialakul.
Van elég téma a pandémia után, ki hogy vészelte át,
milyen nehézségekkel küszködött, milyen élményei voltak, stb., stb.
Keress olyat, aki észrevesz.
Tudom, tudom, hogy az érzések nem így működnek, meg tudom, ő annyira helyes, meg jó a dumája... de lehet, hogy ha olyanokat is észrevennél, aki nem csak észrevesz téged, de bármit megtenne érted, akkor vele talán még egy értelmes kapcsolatot is kialakíthatnál.
Amikor én voltam a te korodba, szerelmes voltam az osztály legjobb csávójába... nem mertem mondani neki semmit, nem is lett semmi. Aztán szalagtűző táncon együtt táncoltunk, szóval jó sokat dumáltunk, aztán év végén elmentünk bulizni, a buliban megcsókolt, én meg csak pislogtam, hogy mi a p*csa? :D
Akkor én már nem éreztem semmit iránta, de ő közölte, hogy mindig is bejöttem neki. Még évekkel később is rám írt, hogy nagyon jó lenne ha ott lennék vele, nagyon hiányzom neki ( elköltöztem suli után másik városba ). Ha nem lettem volna ilyen kishitű suli elején, lehet tök jól alakult volna köztünk... higgy magadban ;)
Az egyik legszexibb női tulajdonság.
Én is pont ugyanígy jártam csak fiúként. Nagyon sokáig várakoztam, fhuu nagyon tetszik a lány. Nyáriszünetekbe meg voltam én is kergülve. Mikor elhatároztam magamy most már lépek valamit kapcsolata lett. Ugyanúgy bele voltam zavarodva nem változtatott a dolgon. Rá félévre, végre cselekedtem. Beszélgettünk, azt hittem kezd jól alakulni rá kis időre kiderült, összejött valakivel. Ez picit fájt, mert nem akarta elmondani. Így csalódtam benne és a csalódás miatt, elfelejtettem néha néha mikor találkozunk beszélünk, de nem igazán jön be azota. De ez nem mostani sztori már, de hidd el, néha jobb az orrodnál tovább látni! Pláne, hogy ezalatt tesztettem másnak, de én vele voltam elfoglalva, hogy ő kell és bizony egyikből se lett semmi.
Azért adj neki esélyt, próbáld meg, hátha összejön a dolog.
Sok sikert!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!