Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne legyen kínos??
Figyelt kérdés
Van egy lány akinek megmondtam hogy szeretem de ő azt mondta nem vagyok az esete.... Minden héten egyszer találkozunk mivel van egy csoport amiben mind a ketten benne vagyunk... Hogyan ne legyen kínos ha találkozunk??? .. Mit tegyek higy ne nevessenek ki a barátai???2020. júl. 30. 17:18
1/3 anonim 

válasza:

Azt, hogy te vállalod, hogy szerelmet vallottál. Neked legalább van tököd az ilyenhez, aki ezzel basztat, az általában ilyen műpávák, akik azt hiszik, hogy nagy menők, de majd az idő nem őket igazolja 😉
2/3 anonim 

válasza:

Miért feltételezed azt, hogy kinevetnek?
Ha kinevetnek az őket igazolja, hogy mennyire gyerekesek. Meg amúgy eléggé igaza volt az első válaszolónak.
Meg merted tenni ezt a lépést, amit sokan nem. Visszautasítottak, és?
Majd másnál hátha sikered lesz.
Próbálj meg esetleg úgy viselkedni, mint eddig. Mintha semmi sem történt volna.
3/3 anonim 

válasza:

*Miért feltételezed azt, hogy ki fognak nevetni?
Bocsi, félre írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!