Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ti 12 évesek lennétek, és egy 2-3 évvel idősebb fiú (aki legjobb barátod) szerelmet vallna nektek, mit szólnátok?
Miért nem lehet normálisan leírni egy kérdést?
12 éves vagy? Neked vallottak szerelmet? Mit szóltál hozzá? Érzel valamit iránta?
Elmondanám, hogy kedves ez, meg minden, de ez túl nagy korkülönbség, így ha nem bánja, akkor maradjunk csak barátok. Ha meg bánja akkor, annyi se.
(Mielőtt bárki megkérdőjelezné: Igen, én már 12 évesen is biztos voltam benne, hogy nem mennék bele egy kapcsolatba egy nálam 2-3 évvel idősebbel.)
16/l
Nekem már vallottak szerelmet 12 évesen, és meg is kérdezte, hogy járnánk-e, de visszautasítottam.. Nagyon gyereknek találtam én akkor magamat, meg amúgy is, mit csináltunk volna? Fogjuk egymás kezét? (Mert én ebben a korban, biztos nem álltam volna készen a szexre.)
Szerintem tartsd meg barátnak, és legalább 13-14 éves korodig várj a kapcsolatokkal, nem azért mondom, mert egy besavanyodott boomer vagyok, hanem csak, azért nehogy sérülj.
De ha te mégis úgy érzed, hogy szerelmes vagy (bár az több mint valószínű, hogy csak gyerek szerelem deee mindegy) akkor hajrá, viszont a szülők tudjanak róla szerintem.
17/l
#8 még hozzá tenném, hogy nem kötelező dolog a kapcsolat, szóval nem azt mondom, hogy 13-14 éves korodban már kell, mert én még 17 évesen is kissé fölöslegesnek tartom. Inkább keress nagyon jó barátokat magad mellé, akik nem vernek át és sok élményt szerezhetsz velük is. :)
És ne azért legyen barátod, mert másnak van, hanem mert te szerelmes vagy, és csak óvatosan a fiúkkal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!