Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van esélyem nála?
Nem mindegy ha kapcsolatban vagytok.
Minek kavarjátok a sz@rt?
Mér nem hagyod békén szegényt a saját kapcsolatoddal foglalkozzál.
Ha unatkozol ott van pl a tanulás biztos vagy te is vagy 13 csóri gyerek nem csoda hogy be van szarva azt sem tudja hol van te meg már mennél rá.
Ha kapcsolatban vagytok, akkor miért fontos ez?
Amúgy jelentve lettél, mert nemhogy 16, szerintem még 14 se vagy.
Nem tudom hány éves lehetsz... de igazából velem is megtörtént már ez a szituáció. Amit ebben a helyzetben tudj, hogy ha valakivel együtt vagy akkor nem szereted eléggé ha másba bele tudsz szeretni. Foggalmam sincs mit érezhet irántad az a fiú, de leírom az én sztorim hátha az segít... még 9.ben ismertük meg egymást a fiúval amikor egy osztályba kerültünk. Mindkettőnknek volt barátja/barátnője, de mi mégis nagyon sokat foglalkoztunk egymással... semelyikünk sem csalta meg a barátját/barátnőjét, hanem amikor többet kezdtünk el érezni szakítottunk a másik félel(elmondtuk az igazat és megértették) és az osztálytársammal azóta is jól elvagyunk.
Lehetőleg ne csald meg a barátod az jobban fájna neki minthogy elmondanád az igazat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!