Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent egy 17-18 éves fiúnál?
Figyelt kérdés
Regen pár évvel ezelőtt kavartunk de nem lett semmi belőle...közben én mindig ereztem iránta valamit de összejöttem egy másik baratjaval (nem r*b@nckodasbol mielőtt leirjatok, hosszú tortenet) és a lényeg h most elmondtam neki h mit ereztem anno h mennyi ideig szerettem ot, és először le sokkolta mert nem is sejtette aztán elvileg találkozunk a héten de miután elmondtam neki napokig nem tudott aludni mert elmondtam neki ezt... Ez mit jelent ha egy fiu nem alszik emiatt? Valamint azt irta h elgondolkodott h bele menjen e abba mint regen...Csak az a baj h külön helyre megyünk továbbtanulni és azt irta h nem akar kapcsolatot...De akkor miert gondolkozott el ezen? Meg megkérdezte h miert most mondtam el.. De mit érezhet? Ennyi év után is elgondolkozik ezen h mi lenne ha újra belemenne?2020. júl. 27. 18:44
1/9 anonim válasza:
Várj, még jársz a sráccal? Mert akkor nem kéne másnak csapni a szelet 😅
Ha szakítottatok, akkor utólag is sajnálom. Volt a srácnak barátnője? Mert engem marna a bűntudat, hogy kellettem valakinek, de én hülye nem vettem észre és lehet ő is emiatt nem aludt napokig, de ez csak tipp.
Az utóbbi részt nem teljesen értem a srác részéről, ha még kedveled, meg ő is téged, akkor a táv nem lehet nagy baj, mert gyanítom még egy helyre jártatok és az pl hétvégi találkozásokra perfekt.
2/9 Anna1617 válasza:
Hát lehet hogy nem közömbös irántad, talán nem tudja hova tenni (velem is volt ilyen). Meg akarja beszélni veled, de azért nem szeretne barátnőt. Légy nyitót de óvatos.
16/L
3/9 A kérdező kommentje:
Hat sajnos a kapcsolatom elég abbúzív és toxikus lett...mar nagyon haldoklik. De o mégis azt mondja h nem szabad meg h beleviszem a rosszba mert h a haverja meg minden... De ezt nem ertem h miert csinalja meg mondogatja h o mar reg szakított volna nem akarja rám erőltetni meg semmi de o mar reg megtette volna.
2020. júl. 27. 21:26
4/9 A kérdező kommentje:
De félek hogy kihasznál...
2020. júl. 27. 21:27
5/9 anonim válasza:
Semmi értelme, ha úgyis messze lesztek egymástól és ha nem akar kapcsolatot akkor max. megdg aztán szvasz.
6/9 A kérdező kommentje:
De amúgy nagyon hosszú sztori ami köztünk volt...majdnem másfél évig zaklatott h együtt vagyok-e meg a baratommal, feltekennye akart tenni meg ilyesmi. És most teljesen ledobbent h ennyi mindent leirtam neki és h bekozoltem hirtelen ennyi mindent...és azt irta h elgondolkozott h érdemes lenne újra bele mennie e....ha csak meg akarna dgni akkor is ezen gondolkozna??
2020. júl. 28. 13:40
7/9 anonim válasza:
1-es vagyok. Akkor nem feltétlen, de ha úgy alakul, mond a srácnak, hogy fél évig semmi szex, ha benne van, akkor tényleg szeret téged. De ahogy leírtad, igen, érdeklődik irántad
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó koszi a válaszod.De fix h csak meg akar dgni? Ezekből a jelekből?
2020. júl. 28. 16:42
9/9 anonim válasza:
Előbb-utóbb mindenkinek ez a cél, de nem tudom, szerintem inkább nem, mint igen, ezért vetném próba elé, mert megérdemli az esélyt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!