Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok hogyha egy 18 éves lány van együtt egy 15 éves sráccal?
Figyelt kérdés
Sok ilyesmi kérdést láttam csak éppen most nem egy 15 éves lány van együtt egy 18 éves sráccal, hanem fordítva
Mit gondoltok erről?
2020. ápr. 20. 22:59
1/7 anonim válasza:
15 évesen lettem volna a srác helyében :D
2/7 anonim válasza:
Tök oké, ha jól megvannak. Én nem tudnék nálam fiatalabb sráccal lenni, de ha az a lány igen, akkor egészségére, nem elítélendő és nem is fura.
3/7 anonim válasza:
Teljesen oké, szeressék egymást és minden rendben van. :D
6/7 anonim válasza:
Ha szeretik egymást és jól megvannak akkor ez nem lehet probléma.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. ápr. 21. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!