Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az gáz ha a lány akivel össze...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha a lány akivel össze szeretnék jönni 15 sráccal volt együtt?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszik de valahogy visszataszító.

2019. nov. 7. 22:26
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
62%
Jaaa... JAAA!
2019. nov. 7. 22:28
 2/20 anonim ***** válasza:
40%

Ez összetett, függ a te erkölcsi értékeidtől, illetve mennyire érdekel mások véleménye.

- Megérthető, hiszen szexelni jó, és ehhez általában kell egy másik ember is. Ha ez a partner nem állandó, mert uram bocsá' , miért is lenne, hamar megvan a 15. És nem csinált semmi rosszat, csak más és más emberrel szerzett örömet magának és másnak. Na meg persze nem kevés tapasztalatot szerzett szexuális téren.

- Elítélendő, hiszen sok érzelem nem sok lehetett. Szerelem, szeretet nem nagyon alakulhatott ki ennyi emberrel. Se közös programok, szép. emlékek, megértés. Az ember általában egy rendes lányt szeretne, akivel harmonikusan tud együtt lenni, együtt aludni, egymás társának lenni.

Válaszd, melyik szimpatikusabb.

2019. nov. 7. 22:33
 3/20 anonim ***** válasza:
82%
Ki mesélte ezt Neked, tán a 15 srác?
2019. nov. 7. 22:34
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem, ő maga mesélte. Szeretnék vele lenni de ha le is fekszem vele mar elore latom, hogy nagyon rossz érzés lesz belegondolni, hogy már 15 srác már járt ott.
2019. nov. 7. 22:40
 5/20 anonim ***** válasza:
35%

Ezt neked kell eldönteni, hogy mennyire zavaró számodra. Viszont, ha olyan, mint itt a kérdező, akkor inkább hagyagold...

https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__randizas..

2019. nov. 7. 22:45
 6/20 anonim ***** válasza:
0%
* hanyagold.
2019. nov. 7. 22:46
 7/20 anonim ***** válasza:
40%

Ezért nem kell a múltat megbeszélni a jelen kapcsolatban. Egy nőnek miért nem lehet sok partnere? Nehogy már ez csak a ti kiváltságotok legyen.. a csajszi abban hibázott,hogy őszinte volt. Nem szabad. Én megfogadtam jó ideje,hogy nem mondok el semmit a múltamról. Az exek is azért exek mert elmúltak. A jelenre és a jövőre kell koncentrálni. Én a mai napig nem tudom és nem is érdekel,hogy a párom hány nővel volt. És ő sem tudja és nem érdekli,hogy nekem hány partnerem volt. Ez így van jól. Ne foglalkozz te sem a múltjával, ha olyan a lány akit igazán szeretnél,akkor te is a mostra koncentrálj. Ha úgy érzed,hogy ezen mem tudsz túllépni,akkor meg engedd el. Keress egy jó keresztény szűz lányt. És ne gondold,hogy egy akármelyik másik lánynak kevesebb lett volna..hazudni bármit lehet. :) csak nekük több eszük van és nem mondják. Szerintem ha a csaj mindenben jó és tudod szeretni akkor ne foglalkozz a múlttal.

31/N

2019. nov. 8. 00:22
 8/20 anonim ***** válasza:
0%

Oké, ezután a kérdésed után már tudjuk, hogy trollkodsz és magadnak válaszolgatsz. Mi az, nincs életed? :D

Jelentettem mindkét kérdésedet.

2019. nov. 8. 04:39
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
9# Nem értelek.
2019. nov. 8. 06:27
 10/20 A kérdező kommentje:
Most mi van? Mi folyik itt?
2019. nov. 8. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!