Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy egy 45 éves embernek a tini lányok jönnek be?
Az illető sokkal fiatalabbnak néz ki mint amennyi.
A 14-18évesek jönnek be neki. Akik gebék, feszesek.

Ugye tudod, hogy kiskorúakról beszélsz ami eléggé undorító. Engem 21 évesen nem izgatnak fel a 20 alattiak. Szerintem gyorsan verd ki ezt a fejedből, értsd ahogy akarod.
Valószínüleg nem tudod elfogadni a korod, és fiatalabb akarsz lenni. Ha valaki elmult 18 és benne van a dologban az úgy okés, de ha kiskorúakat vagy bárkiket zaklatszt, akkor remélem egyszer agyonvernek.

Kedves 20év körüli lanyok,nem 14-15évesek!!!!!!!
A 40-es nők nagy része,idegbeteg,ideggyenge,aszott börü a sok(napi 1.5doboz) cigitöl,viszont 1üde 18-20éves lany aki netán napi pár szalat szív es mellette formas,gyönyörü,mosolygós(nem idegbeteg)
Szerintem kimeritő a valaszom ugye?
Hat én 33 vagyok...
Nem a pasi vagyok félreértés végett.

LloydBanks:
A többi csak fröcsögés. Semmit nem tudsz rolam, nememet, koromat, egy jogszabályi hivatkozásra utalásomra reagáltál, a stílus téged minősít. Részemről befejeztem, nem figyelem a kérdést tovább, inkább keresek egy tinicsajt. 😂😂😂

14 felett, beleegyezéssel szó sincs erőszakról meg pedofíliáról.
De most komolyan, láttatok már egy mai 16 évest? Az a pasi, aki nem tartja vonzónak, az bu...zi

0-12: Kizárt dolog, ez beteges
12-14: Már vannak olyanok akikre érdemes rárántani
14-18:Ha a kiscsaj benne van akkor mehet a téma(kivéve ugye ha valaki feldob)
18+ Viccelsz? Bármikor.
Kb ez lehet az átlag vélemény.

18 évesre bukni ennyi idősen látens pedofília. 14 évesre meg konkrét pedofília, hiába pattogtok, hogy nem bünteti a törvény. Majd büntetni fogja apuka, aki ha épeszű, biztosan nem fog egy ilyen férget a 14 éves lánya közelébe engedni.
Az ilyen pasi egyébként egy szellemileg visszamaradott lúzer, aki képtelen nemhogy a saját, de még 10-15 évvel fiatalabb korosztállyal is szót érteni, naiv gyerekeket akar hülyíteni. És tök mindegy, milyen teste van, mert akkor is csak egy GYEREK!
Na lehet lepontozni, akkor is ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!