Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek bejövök neki?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy társaságban egy sráccal, aki megtetszett.
Pénteken voltunk együtt szórakozni, ahol pár pia után sokszor közel hajolt hozzám, kereste a társaságom,stb. De józanon meg rám rám néz, mosolyog stb., de többnyire visszafogott s nem is beszél annyit, eléggé szégyenlős és nem tudom, hogy így van-e értelme belemennem ebbe az egészbe
Az a ciki, hogy ő foglalt, szóval..
Ne itéljetek el.
2020. júl. 26. 20:33
1/3 anonim 

válasza:

Szerintem picit túlgondolod. Lehet sőt szerintem biztosan szimpatizál... hát de így, hogy ő kapcsolatban is van.. Szerintem nem olyan egyértelmű ez..
2/3 anonim 

válasza:

Semmilyen belemenésről nincs itt szó, ha foglalt. Majd ha nem lesz az, akkor gondolkodj ezen. Légy tisztességes, neked sem esne jól, ha együtt lennél mondjuk épp vele és egy másik csaj meg azon agyalna, hogy össze kéne-e jönnie vele.
3/3 anonim 

válasza:

Hát ha foglalt akkor esélytelen bármibe is belemenni. Lehet csak szimplán kedves akar lenni veled, szimpatikus vagy neki ő meg barátkozni akar. Amíg foglalt ne gondold túl. Csak magadnak csinálsz gondot
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!