Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Maradjunk csak barátok vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Charloo kérdése:

Maradjunk csak barátok vagy lépjek valamit?

Figyelt kérdés

Még márciusban megismertem egy lányt, bár akkor nem beszélgettünk, csak távolról láttam kétszer is, de azt hiszem beleszerettem. Azóta nem telt el nap úgy hogy ne gondoltam volna rá.Május körül vettem a bátorságot és ráírtam, rögtön megvolt a közös hang, eszméletlenül vicces, kedves, okos, onnantól majdnem napi szinten dumáltunk. Június elején öt napig együtt voltunk egy táborban, rengeteget beszélgettünk, folyamatosan nevettünk, rengeteg közös témánk van, soha egy percre se állt be a kínos csend. Pár hét múlva egyszer találkoztunk mert a táborban ottfelejtettem a kulacsomat ő pedig elhozta nekem. Akkor 3 és fél órán keresztül csak beszélgettünk és annyira tökéletes volt. Ő másfél évvel idősebb nálam és sokkal magasabb ami néha kicsit zavar. Tudom róla hogy vonzódik a lányokhoz és ő is tudja rólam, de egyszerűen nem tudok rájönni hogy ő csak barátként tekint rám vagy többként. Nem merek az érzéseimről vallani neki mert ha ő nem így érez elveszíthetek egy nagyon jó barátot, viszont úgy érzem így megőrülök. Mit tegyek?

(homofób kommenteket nem kérek)

2020. júl. 25. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próba szerencse!
2020. júl. 25. 19:21
 2/3 anonim ***** válasza:
91%

Egy próbát megér, de ne várj túl sokat :)

Sok szerencsèt!

2020. júl. 25. 20:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem próbálkozz be, ha lemaradsz róla, bánni fogod.
2020. júl. 25. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!