Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan fogadjam el a tényt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan fogadjam el a tényt hogy a srác akit szeretek mással van és nem kellek neki? 16 /l

Figyelt kérdés

2020. júl. 19. 18:23
 1/6 A kérdező kommentje:
Minden remény meghalt, nem eszek és nem alszok miatta. Lassan 7kg fogytam. Ki lehet ebből gyógyulni valaha?
2020. júl. 19. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Foglald le magad! Szervezz a barátaiddal progikat, vagy keress egy hobbit! (ha már van akkor próbálj ki sok más dolgot) Hidd el ha lefoglalod magad nem lesz időd rajta gondolkodni és majd jönni fog az a fiú aki megérdemel téged.
2020. júl. 19. 18:26
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok

Nem szabad magadban keresned a hibát. Nem szabad saját magadat a figyelmed központjába helyezned, mert akkor észreveszed a hibáidat és csak arra fogsz fókuszálni, hogy mennyire ratyi vagy. Senki sem tökéletes! Mindenkinek megvannak a hibái. És a szerelem arról szól, hogy a másik elfogad a hibáiddal együtt. Ha egyszerűen egy olyan srácba futsz bele akinek nem tetszel, mert nem képes hibátlannak látni, azt el kell felejteni. Ha nem szerelmes beléd, max arra kellesz neki, hogy kufircoljon veled. Nézd a jó oldalát! Legalább nem etet hamis álmokkal. Az hogy egy másik csaj tetszik neki, az neked csak jobb, mert tudod hogy nincs esélyed nála és hamarabb feladod. Eleinte fájni fog, de leírtam az előző kommentemben, hogy tessék kimozdulni a komfortzónádból! Ha bármi ilyesmi történik az életedben, hogy történik egy rossz dolog mondjuk szakít veled a barátod, vagy nem tetszel a kiszemelednek, akkor nem szabad, hogy az érzelmek eluralkodjanak rajtad. Mert be fogsz dilizni. Nem a te hibád. Ilyenkor mindig újra kell tervezni! Én most ezt ide tök könnyen leírtam, de hidd el ez a legjobb megoldás az ilyen helyzetekre. Kitartást és bátorságot! Remélem tudtam segíteni 🙂

2020. júl. 19. 18:38
 4/6 anonim válasza:
100%

Távolságtartas. Közösségi oldalakról törölni, fizikailag messzire elkerulni, nem beszélni vele. Nem kell barátkozni vele. Keress valami elfoglatsagot ahogy kettes is irta,kb ennyi

A többit meg az idő megoldja(tényleg, nem bullshit duma ez).

2020. júl. 19. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát keress mást!

Gondolj arra, hogy amíg ez után a szekér után futsz, esélyed sincs észrevenni azt, aki meg felvenne téged és akivel te is boldog lehetnél.

Akinek te nem kellesz az nem az igazi és kár utána ácsingózni, időpazarlás !

De majd erre rá fogsz jönni magad is, amint elszáll a rózsaszín köd és rájössz, hogy olyan tulajdonságokat idealizáltál a srácra, amikkel ő valójában nem is rendelkezik.

2020. júl. 20. 02:03
 6/6 anonim válasza:
100%
Nyugi lesz másik srác akinek kelleni fogsz
2020. aug. 5. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!