Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok!!!! Nektek bejön olyan fiú?...
Figyelt kérdés
165 centi magas, sportosan vékony testalkat, kevesebb mint 17 év. Barna haj, kékes zöld szem és beledúrós haj. Személyiség: kicsit türelmetlen, káromkodós, kicsit romantikus, érzelgős, de ki tud állni magáért. Nagyon őszinte.2020. júl. 19. 16:01
1/7 anonim 

válasza:

Kicsit magasabb lehetne, de egyébként semmi baj vele.
Mennyire káromkodós? Minden mondataban karomkodik vagy neha - neha?
Illetve a türelmetlen akkor amikor nem irok mondjuk vissza ket perc mulva, vagy csak amikor sietni kell valahova?
2/7 A kérdező kommentje:
ha sietni kell valahova. Es csak amikor ideges
2020. júl. 19. 16:09
3/7 anonim 

válasza:

Ennyiből nem jön be senkinek semmi :)))
Max csak annyit szűrtem le, hogy jó fiatal lehetsz, ami már nekem kiesik a "bejövős" kategóriából. 19/L
4/7 anonim 

válasza:

Miért kell minden nap 3szor megkérdezni?
5/7 A kérdező kommentje:
Nekem az legelso kerdesem a gyakorin
2020. júl. 19. 17:34
6/7 anonim 

válasza:

Ezek alapján nehéz megítélni valakit. Igazándiból nem jön be, nem csak azért mert majdnem 10 centivel alacsonyabb nálam, hanem mert ezek alapján elég gyermeteg felfogású lehet./L
7/7 anonim 

válasza:

Hozzám picit alacsony, de nekem inkább az lenne a kifogásom hogy nem jönnek be annyira a romantikusok és a káromkodást sokszor feleslegesnek tartom. De biztos van akinek tetszik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!