Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Érezted már azt hogy nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érezted már azt hogy nem tudod mit tegyél?

Figyelt kérdés
Nah hátvan egy srác akit eléggé kedvelek de néha furi mint ha el akarna taszítani magától máskor meg olyan segítőkész figyelmes, meg nem tudom mit jelenthet az hogy a szerelmi életem után érdeklődik folyamatosan meg csak a szerelemről tud velem beszélni.

2020. júl. 18. 22:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Vannak ilyen emberek. Én is ilyen vagyok, távolságtartó.

Szerintem valamit érez irántad csak azért még megvan benne ez a bizonyos távolságtartás.

A legjobb szerintem ha te határozottan megkérdezed hogy most mi is van.

2020. júl. 18. 23:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Az is lehet, hogy szimplán izgul.

Ha a szerelmi életéről kérdezget, és nem az apád, akkor az csak jót jelenthet.

2020. júl. 18. 23:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Meg egy csomoszor szeretné hogy segítsek neki
2020. júl. 18. 23:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

2es vagyok

Ez csak erősíti, hogy érez valami (jót) irántad.

Ha jól tudom, ha valakitől szívességet kérsz, akkor az kedvelni fog.

2020. júl. 18. 23:35
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nincs. Kábé 13-15 éves koromban mentek ezek a játszadozások a két nem között, mostmár azért kicsit könnyebben eldönthető, hogy valaki csak dugni akar vagy komolyak a szándékai.
2020. júl. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!