Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Renikeee12 kérdése:
Mit tegyek ebben a helyzetben? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki 16 éves, szintúgy mint én. Tudni kell róla, hogy zárkózott a szerelem terén. Két-három héttel ezelőtt elmondtam neki hogy bejön nekem és a válasza az volt hogy "az érzésed kölcsönös". Néha írogattunk, és baráti körünkben találkozni is szoktunk és mindig rámmosolyog meg kedves. Majd a vallomásom után egy héttel megkérdeztem tőle hogy mi is van most köztünk (chaten). Válasza egy "nem tudom" volt, majd hanyagoltam a témát, de ezután is írogattunk néha. Majd pár nappal ezelőtt megkérdeztem tőle (chaten) megint hogy mi van köztünk,erre pedig a válasza az volt hogy több van köztünk mint barátság de nem mentünk bele mélyebben a témába. Én nem nagyon akarok nyomulni és lépni. Inkább mostmár hagyni szeretném hogy ő vigye tovább a szálat. Mit tegyek ahhoz hogy ő lépjen nagyobbat?2020. júl. 18. 15:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem csak várni tudsz, vagy kezdeményezni hogy talizzatok többet kettesben (akkor valoszinuleg lépni fog). Ne csak neten beszéljetek erről
2/5 anonim válasza:
Vagy nagyon zárkózott és tapasztalatlan vagy nem érdekled.
Bár nekem ez inkább a másodiknak tűnik.
3/5 anonim válasza:
Szegény srác teljesen tapasztalatlan, nem tudja, mit csináljon a szituációval. Szerintem.
4/5 anonim válasza:
Szerintem is találkozz vele.
Ha nem érdekes, és nem mer német mondani, vagy nem akar megbántani, akkor azt könnyen észreveheted: Nem ír vissza hamar, kerüli a találkozásokat, nem hoz fel témákat a beszélgetésbe, ha összehasonlítós, hogy ki mennyit szokott írni, akkor te mindig többet írtál, és ő csak pár szóba lerendezte (ok, aha)
5/5 anonim válasza:
Előző vagyok
Bocsánat, "Nemet" akartam írni, az autocorrector a hibás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!