Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek ha a lány mással...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha a lány mással kavar? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Már több hónapja ismerjük egymást. Ezidő alatt kb legjobb barátok lettünk. Mindent tudunk a másikról. Minden problémánkat megbeszéljük. Mindig van közös téma is kb. Jó párszor taliztunk is. De én már egy ideje többet érzek iránta. Viszont mivel majdnem mindig volt egy másik kiszemeltje akivel éppen elkezdett beszélgetni mellettem, olyankor mindig feladtam egy kicsit. Vagy éppen más jött közbe neki/nekem. Most megint van egy fiú akivel kavar már egy ideje. És most már nagyon szeretnék vele leülni megbeszélni ezt az egészet csak azzal valószínűleg mindennek véget vetnék. Ezért azon is agyalok mi lenne ha kivárnék, mellette maradnék és nem adnám fel a küzdelmet érte.
2020. júl. 15. 23:56
 1/4 Stark2000 ***** válasza:
100%
Ha túl sokat vársz, még nagyobbat fogsz koppanni amennyiben visszautasít. Attól hogy kavar valakivel, még leülhetsz megbeszélni vele. És ne értsd félre, de szerintem nem feltétlen érdemes ennyit várni és küzdeni érte. Így lehet lecsúszol arról a valakiről, akivel problémamentesen együtt lehetnél..
2020. júl. 16. 00:09
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Én is voltam már ilyen balfék, te ne legyél :)
2020. júl. 16. 01:58
 3/4 anonim ***** válasza:
66%
Kavarj te is mással, tedd féltékennyé és meglátod, hogy mi lesz!
2020. júl. 16. 03:21
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem megbántani akarlak, de szerintem te barát zónába kerültél. Több hónapja beszélgettek, találkozgattok és még eddig semmit nem akart tőled, de más kiszemeltjei vannak meg másokkal kavar. Ha akarna valamit lépett volna, vagy legalább jelezte volna.
2020. júl. 17. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!