Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Renikeee12 kérdése:
Mit tegyek ha ez volt a válasza? (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akinek tetszem és nekem is tetszik.Szinte mindennap beszélünk chaten és személyesen pedig a barátaink körében vagyunk,és kicsit közelít is felém, meg van amikor egymásra mosolygunk stb. Zárkózott a szerelem terén és a múltkor megkérdeztem hogy mi is van közöttünk, erre a válasza pedig az volt hogy "nem tudom". Mit javasoltok, mit tegyek? (16 évesek vagyunk mindketten)2020. júl. 13. 20:12
1/8 anonim válasza:
Randizzatok vagy találjátok ki h mit akartok egymástól
2/8 anonim válasza:
Hát, talizzatok csak kettesben is, amikor nincsenek ott a többi pajtik. Ismerjétek meg egymást; és akkor lesz már majd egyértelmű válasz erre a kérdésre. :) Egyébként meg ha mondjuk pl az is derülne ki, hogy mondjuk pl nem illenétek annyira össze; akkoris még jó barátok lehetnétek egymásnak; akik így megdumálják a dolgokat, mint olyan lelki társ pl.
3/8 anonim válasza:
A nem tudom az a nem udvarias formája, magyarán ez egy finom elutasítás.
4/8 anonim válasza:
Szóval ne tegyél semmit, keress mást, akinek bejössz!
5/8 anonim válasza:
Utóbbival nem értek egyet. Mi van, ha a fiú csak szimplán félénk? Ha nem lenne nyitott arra, hogy több is legyen a dologból, nyilván azt mondta volna, hogy jó barátok vagyunk, vagy barátok vagyunk, a nem tudom az vagy valóban azt jelenti, hogy nem tudja még, mert nem ismer eléggé ahhoz, hogy eldöntse, akar-e többet, vagy félénk, és fél, hogy esetleg te nem úgy érzel, mint ő.
6/8 anonim válasza:
Hát egy fiú akármilyen félénk, de ha bejön neki egy lány, akkor sem mond neki ilyet, max. ha tényleg annyira hlye, hogy nem tud semmit, de hát hlyével meg nem érdemes kezdeni! :)
7/8 anonim válasza:
Próbáljátok meg kettesben milyen. Valami közös program :) ügyesek legyetek, sok sikert
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, persze még nagyon szivesen várom a többi választ is.
Én sem igazán értek egyet azzal aki azt írta hogy hagyjam az egészet és keressek mást, mert tudom hogy bejövök neki
2020. júl. 14. 12:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!