Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem vele, vagy hadjam?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam és régebben csesztették néha én is. Na hát tegnap volt osztálytalálkozónk és hát amikor megláttam majd leesett az állam olyan gyönyörű volt.
Nem nagyon beszélgettem eddig vele.Az egyik barátjával rosszba vagyok és attól félek hogy le fogja rólam beszélni.
Szerintetek lehetne nála esélyem?
2020. júl. 12. 09:39
12/13 anonim válasza:
Ha írsz neki, kérdezz meg valakit, hogy olvassa el, és mondjon véleményt, akár itt is megkérdezheted, és nézd meg a google helyesírás-javító programját, hogy nem írtál-e bele nagy helyesírási hibát, mert a hadjam elég nagy hiba, látod, alá is húzza pirossal a gép, és ha az egér jobb gombjával ráklikkelsz, akkor kiadja a helyeset. Persze nem mindig, mert sok szó van, amit a program nem ismer.
13/13 anonim válasza:
Piszkáltad és csesztetted, mit gondolsz? Nem tudom, de Én biztos nem bezélnék veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!