Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nála esélyem? Mit tegyek?
Sziasztok!
Van egy fiú aki tetszik. Szereti a menő csajokat, de én nem vagyok valami menő. Így ha a közelében vagyok mindig próbálom megjátszani magam, menőnek tűnni. Volt ilyen Valentin napi tábla a gimiben, amire azt írhatsz fel akit csak akarsz. (Szerelmed, barátod, stb.) Én felírtam ezt a srácot, de mint kiderült nem volt suliba, mert beteg lett. Nem egy osztályba járunk, így csak hittan órán találkozunk. Olyankor jókat beszélgetünk, meg minden. Viszont amikor vele beszélek nem érzem azt a tipikus majd kiugrik a szívem, pillangók a gyomromban érzést. Jövőre másik iskolába fog járni. Tudom a számát, szoktunk írogatni. De ő sosem keres. Szóval elmondjam neki mit érzek?
Csak van egy kis gubanc a történetben. Két fiút szeretek egyszerre. A másik vicces, keresi a társaságomat. Valentin napi diszkó is volt és ott is folyton bámult, környékemen volt. De mivel osztályában elég menőnek számít és a haverjaival volt nem nagyon beszéltünk. Neki sajnos nincs meg a száma, elkérni még nem merem. Túl félénk vagyok. Főleg azért, mert van egy barátnőm aki szerintem szerelmes a srácba, de nem meri elmondani, mert tudja, hogy én is szeretem.
Most mit tegyek? A második srác nem fog iskolát váltani, de vele se járok egy osztályba.
Remélem érthető voltam.
Köszönöm a tanácsokat!
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!