Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg pedofiliának számít? ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg pedofiliának számít? (Többi lent )

Figyelt kérdés

Ha egy 16 éves fiú egy 13 éves lánnyal együtt van az tényleg pedofiliának számít a mai világban?

Én vagyok a fiú tagja a kapcsolatnak de semmi szandekom nincs még lefeküdni a lánnyal szeretem ...

De ezért engem tényleg fel tudnának jelenteni a szülei ?

Börtönbe is kerülhetek?

Kérlek segítsetek

Normális válaszokat legyszives

2020. júl. 9. 10:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
40%

10es

Áltudományos gyerekvideó? Tisztában vagy azzal, hogy 13 évesen már nem számítasz gyereknek, főleg ha lány vagy?

Nem tapasztalható meg 29 éves korodban? Az érettséget nem lehet korhoz kötni. Van olyan 15 éves, aki érettebb, mint egy 25 éves.

A szerelemnek több fajtája, fázisa van. Evolúciósen nem lenne előny, ha az igazi szerelmet csak 30+ éves korban élhetnéd át. És mivel a fiú már 16 éves, szerintem simán működik a dolog.

Ha arra gondolsz, már nem azt a kort éljük, ahol a 16 évesek babáznak, meg tologatják a kisautót.

De a kérdező csak a jogi oldalára kérdezett rá, amire szimplán az a válasz, hogy Magyarországon legális, és nem fogsz börtönbe kerülni. És elolvastad a válaszadásra vonatkozó szabályokat?

"Ne a válaszokra válaszolj, hanem a kérdésre! Mások válaszáról a véleményed a válasz értékelésével fejezheted ki."

Én kifejezetten szeretem, ha tudok valakivel vitatkozni, de a szubjektív véleményed nem hiszem hogy sokat számít.

#3masnak meg üzenném, hogy nem jól tudja, Magyarországon már 12 éves is beleegyezhet. Az természetesen legális, hogy járnak, de a kérdező nem erre volt kíváncsi.

Tudtátok, hogy a szüzesség elvesztése átlagosan 13-14 éves kor? Ezt még én is korainak tartom. De egy szex nélküli kapcsolat mért ne működhetne?

2020. júl. 13. 12:38
 12/16 anonim ***** válasza:
32%

11

Én meg tovább nem vitázok éretlenekkel. :) kívánom,hogy legyen egyszer egy kislányod,majd megtudod milyen,ha egy 16 éves udvarol neki. Kicsit fog változni a gondolkodásod,azt garantálom.

2020. júl. 13. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
40%

#12-es ebben én is biztos vagyok. És köszönöm, mert pont hogy lányt szeretnék, nem is eggyet.😂

Bár addigra annyira meg fog változni a helyzet...

2020. júl. 13. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:
46%
Egyébként én támogatnám, hogy a beleegyezési korhatárt egységesen 12 évnél szabják meg. Mi a különbség az idősebb fél 18. születésnapja után? Semmi. Amikor én voltam ennyi idő nagyon összemelegedtünk egy ennyi idős lánnyal, de sajnos az idióta törvények miatt nem kerülhetett sor szexre, pedig nagyon kívántuk egymást.
2020. júl. 13. 13:26
 15/16 anonim válasza:
38%

Kontrékan ha szerelmesek vagytok az nem pedofil dolog,mert nyílván nem szexeltél vele,de ha lány szeretne,be kell várni a 18 életévét.

Mert mégis más lenne egy 18 éves megdugni,vagy egy 14-13 évest.

2020. aug. 18. 15:26
 16/16 anonim válasza:
Meg amúgyis,vissza élhetnek avval hogy te bevitted bárhová és megerőszakoltad.
2020. aug. 18. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!