Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg pedofiliának számít? ...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg pedofiliának számít? (Többi lent )

Figyelt kérdés

Ha egy 16 éves fiú egy 13 éves lánnyal együtt van az tényleg pedofiliának számít a mai világban?

Én vagyok a fiú tagja a kapcsolatnak de semmi szandekom nincs még lefeküdni a lánnyal szeretem ...

De ezért engem tényleg fel tudnának jelenteni a szülei ?

Börtönbe is kerülhetek?

Kérlek segítsetek

Normális válaszokat legyszives

2020. júl. 9. 10:55
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
18%

18 alatt 12 a beleegyezési korhatár, szóval éppenséggel még le is feküdhetnél vele legálisan.

A pedofilia mást jelent.

Mennyire töketlen már az a 16 éves fiú akinek semmi szándéka nincs lefeküdni a barátnőjével? :D

2020. júl. 9. 10:58
 2/16 anonim ***** válasza:
91%
Előbb utóbb úgyis szex lesz a dologból de szerintem egy 13 éves még kicsi a szexhez
2020. júl. 9. 11:33
 3/16 anonim ***** válasza:
37%

Az igazat megvallva, nem tudom pontosan, hogy mennyi a korhatár a szexhez, mert azt tudom, hogy alapból 14, de nem tudom, hogy ha a másik illető 18 alatt van, akkor is 14-e. De amúgy csak azért, ha együtt vagytok, nem jelenthetnek fel. Mármint nem tettél semmit.

Persze egy 13 éves még fiatal a szexhez, ha már itt tartunk, de egy 14-15 éves is bőven fiatal véleményem szerint. De a kérdésedre válaszolva, a szülők nem jelenthetnek fel csak így, hisz nem teszel semmit.

2020. júl. 9. 11:51
 4/16 anonim ***** válasza:
99%
Amíg be nem töltöd a 18-at, addig 12 fölött mindenkit dughatsz.
2020. júl. 9. 12:15
 5/16 anonim ***** válasza:
83%
Hat nem tudom, en kevesbe orulnek ha a hatodikos, 12 eves lanyomat egy borostasodo 16 eves kozepiskolas 'szeretgetne'.
2020. júl. 9. 13:06
 6/16 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat az utolsónak annyit üzennek hogy a szerelem szerintem nem korhoz kötött főleg hogy a lányok előbb érnek agyilag mint a fiúk az elsőhöz azt fuznem hozzá ha oda írom hogy le szeretnék vele feküdni akkor senkinek sem a kérdésre válaszolsz hanem hogy milyen dolog ezért össze jönni valakivel amugy is nem nem szeretnék vele le feküdni de szerintem korai 16 évesen el veszteni
2020. júl. 9. 13:51
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
A szerelem nem korhoz kotott, de azert a helyedben vigyaznek, nehogy az emlitett 13 eves lany apukajanak a belezokese a te beleidhez kotodjon valahogy.
2020. júl. 9. 14:05
 8/16 anonim ***** válasza:
80%

Egy 13 éves még általanos sulis.. én is kibeleznélek ha a lányom lenne..

Mellesleg egy 13 éves gyerek még nem szerelmes.. csak úgy gondolja,míg 2 hét múlva nem jön szembe egy szebb,jobb,menőbb,akiért rajonghat. Töketlen vagy egy korban hozzád valóhoz?

2020. júl. 9. 15:33
 9/16 anonim ***** válasza:
47%

Nem lehet 13 évesen szerelmes valaki?

[link]

A kérdés nem arra irányult, hogy mi van a kapcsolatával, csupán arra volt kíváncsi a kérdező, hogy legális-e.

Tudomásom szerint legális, sőt még fiatalabb is bele-egyezhet. Azonban azt hiszem 14 éves korig a szülők megtilthatják a szexet. De egyáltalán nem pedofília, csak akkor, ha az egyik fél 18 fölött, a másik, pedig alatta van.

#8 Nem feltétlen általános iskolás, én ismerek olyan lányt aki gimis 13 évesen. Bár valószínűbb, hogy ált sulis...

#4 korrektül leírta

#5 Van 13 éves, és 16 éves nyolcadikban. Simán lehet, hogy egy osztályba járnak. A lányok korábban érnek.

Továbbá a kérdező nem akar szexelni.

2020. júl. 13. 09:51
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

9es

Mindegyik úgy érzi,hogy az. Nem azt irtam,hogy nem élheti meg szerelemként,de ahhoz agyilag GYEREK,akármilyen áltudományos gyerekvideót linkelsz. :)

Majd ha elmúlsz 30, és megtalálod életed társát rájössz,mi az a szerelem és az igazi kötődés. Én is voltam "szerelmes" 13 évesen. De az nagyon nem az,majd felnőtt fejjel rájön az ember.

2020. júl. 13. 11:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!