Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg pedofiliának számít? (Többi lent )
Ha egy 16 éves fiú egy 13 éves lánnyal együtt van az tényleg pedofiliának számít a mai világban?
Én vagyok a fiú tagja a kapcsolatnak de semmi szandekom nincs még lefeküdni a lánnyal szeretem ...
De ezért engem tényleg fel tudnának jelenteni a szülei ?
Börtönbe is kerülhetek?
Kérlek segítsetek
Normális válaszokat legyszives
18 alatt 12 a beleegyezési korhatár, szóval éppenséggel még le is feküdhetnél vele legálisan.
A pedofilia mást jelent.
Mennyire töketlen már az a 16 éves fiú akinek semmi szándéka nincs lefeküdni a barátnőjével? :D
Az igazat megvallva, nem tudom pontosan, hogy mennyi a korhatár a szexhez, mert azt tudom, hogy alapból 14, de nem tudom, hogy ha a másik illető 18 alatt van, akkor is 14-e. De amúgy csak azért, ha együtt vagytok, nem jelenthetnek fel. Mármint nem tettél semmit.
Persze egy 13 éves még fiatal a szexhez, ha már itt tartunk, de egy 14-15 éves is bőven fiatal véleményem szerint. De a kérdésedre válaszolva, a szülők nem jelenthetnek fel csak így, hisz nem teszel semmit.
Egy 13 éves még általanos sulis.. én is kibeleznélek ha a lányom lenne..
Mellesleg egy 13 éves gyerek még nem szerelmes.. csak úgy gondolja,míg 2 hét múlva nem jön szembe egy szebb,jobb,menőbb,akiért rajonghat. Töketlen vagy egy korban hozzád valóhoz?
Nem lehet 13 évesen szerelmes valaki?
A kérdés nem arra irányult, hogy mi van a kapcsolatával, csupán arra volt kíváncsi a kérdező, hogy legális-e.
Tudomásom szerint legális, sőt még fiatalabb is bele-egyezhet. Azonban azt hiszem 14 éves korig a szülők megtilthatják a szexet. De egyáltalán nem pedofília, csak akkor, ha az egyik fél 18 fölött, a másik, pedig alatta van.
#8 Nem feltétlen általános iskolás, én ismerek olyan lányt aki gimis 13 évesen. Bár valószínűbb, hogy ált sulis...
#4 korrektül leírta
#5 Van 13 éves, és 16 éves nyolcadikban. Simán lehet, hogy egy osztályba járnak. A lányok korábban érnek.
Továbbá a kérdező nem akar szexelni.
9es
Mindegyik úgy érzi,hogy az. Nem azt irtam,hogy nem élheti meg szerelemként,de ahhoz agyilag GYEREK,akármilyen áltudományos gyerekvideót linkelsz. :)
Majd ha elmúlsz 30, és megtalálod életed társát rájössz,mi az a szerelem és az igazi kötődés. Én is voltam "szerelmes" 13 évesen. De az nagyon nem az,majd felnőtt fejjel rájön az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!