Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ha ugyanúgy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Károly03 kérdése:

Szerintetek ha ugyanúgy viselkedem mint tavaly, meg ugyanazt, akkor sikerülhet vissza hozni azokat a szép emlékeket, meg esetleg újra elnyerni a tetszését annak a lánynak?

Figyelt kérdés
Tudom kicsit furán hangzik, meg hogy leragadok a múltban, de egyszerűen nem tudom mit csináljak. Jó, igaz kissé nagyon türelmetlen vagyok, de akkor is. Azokat az időszakokat nem lehet így visszahozni?

2020. júl. 8. 20:59
 1/3 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem oda írni, hogy már nagyon hiányoznak azok az idők. Amúgy a normális válaszokat előre is megköszönném :)
2020. júl. 8. 21:00
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Mindenki változik egy picit.

Másrészt szerintem a csaj észre fogja venni ha erölködsz, nem magad adod. Ídézétek vissza a régi, szép emlékeket de ne próbáljátok meg reprodukálni azt.

2020. júl. 8. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nem. Minek erőlködnél, hogy olyan légy mint múlt éven, olyan mintha nem akarnál/nem tudnál túl lépni, haladni az idővel, fejlődni. Nagyon jó ha szép emlékeid vannak, jó őket felidézni. De ne akard újrajátszani. Úgy sem lehet már ugyanolyan. Lépj túl, haladj tovább.
2020. júl. 9. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!