Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjam el neki hogy szerelmes vagyok belé?
Figyelt kérdés
Van egy régi ismerős lány akivel le beszéltem egy talit facebookon jövőhét hétfőre! noss írjam meg neki hogy szerelmes vagyok belé vagy majd a talin személyesen?2020. júl. 6. 14:11
11/21 anonim válasza:
Grat hogy a tanacsunk ellenere megtetted a nyilvanvalo butasagot. Ezt mar nem lehet visszaszivni, teljesen kinos lesz a talin is, es ebbol baratsagot is nehez epiteni.
Most nem lett volna siman csak jobb setalni vele egyet, megismerni, kedveskedni neki valamivel, es ujra elhivni, hogy kialakuljon valami, az atombomba helyett amit ledobtal? Tanulj belole.
12/21 anonim válasza:
Szóval megkérdezted, mit csinálj, kivétel nélkül mind ugyanazt mondtuk, erre az ellenkezőjét tetted. VÉLETLENÜL, írásban (amit amúgy hogy lehet). Taps taps. Miért nem veszel inkább bólogatós kutyát?
Btw, ezt elég jól elcseszted. Ugye nem gondolod, hogy tényleg "meglátja, mi lesz"?
13/21 A kérdező kommentje:
Már a hétfőre is ezt írta ez most mit jelent? file:///C:/Users/gazdi/Downloads/107594635_288916682471319_1435178000207710690_n.jpg
2020. júl. 7. 21:45
14/21 A kérdező kommentje:
ha nem jó a link az írta hogy át gondolja a hétfőt
2020. júl. 7. 21:50
15/21 anonim válasza:
Hát kérlek szépen az átgondolás az már majdnem biztosan ejtés. (Amit küldtél, az nem link, hanem egy fájlforrás)
16/21 A kérdező kommentje:
és már nem lehet meg menteni?
2020. júl. 7. 21:59
17/21 A kérdező kommentje:
Noss az lett hogy ezért el íjesztettem eléggé és még az ismerősei közül is törölt
2020. júl. 10. 23:40
18/21 anonim válasza:
Pont, mint jósoltuk. Szerintem te már önmagad paródiája vagy, el sem merem kepzelni hogyan prezentáltad a vallomást szegény lánynak. Szerintem pár évig még hanyagold az ellenkező nemet.
19/21 A kérdező kommentje:
Már más barátnőm van, meg fogadtam a tanácsotokat és így már be vált.
2020. júl. 12. 23:59
20/21 anonim válasza:
Világi nagy marha vagyok, hogy csak most jöttem rá, mekkora kamu ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!