Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-19 éves lányok, nektek miért az ilyen SP meg MM féle fiúk jönnek be?
Egy 10 évvel le vagy maradva..
MM-ről nem tudom ki, nem is akarom. SP szerintem meg akkoriban sem volt nagy szám.
Nem érdekelnek az ilyen nyálgépek! Én csakis nemzeti rockot hallgatok, a pasim is Kárpátia fan! Ha a Jobbik megnyeri tavasszal a választást és másnap Vona lovon vonul be Bukarestbe, az összes ilyen Szibériába lesz száműzve!
Na jó, néha hétvégenként Tiesto-ra rázom a West Balkánban, de ez minden igaz magyar 16 évessel megesik.
Én inkább az olyan értelmiségi fiúkat szeretem, mint az a filmkritikus, az a Dancsó Péter. Néha talán túl gátlásos és szerény, és a videóinak a tartalma is nehezen érthető lehet a kevésbé művelt közönségnek, de tetszik hogy nem fekszik le a tömegízlésnek és saját, kiforrott értékrendje van. Nagy reménysége a Youtubenak.
Néha azért pulcsit cserélhetne.
A 14-19 éves lányok már azt sem tudják mi az a Tokio hotel.. Határozottan a kategóriába esem és én is csak onnan tudom, hogy kik ők mert hallottam az unokanővéremet erről beszélni. (25 éves..) Vissza
a 2000-es évekbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!