Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedden készülök szerelmet vallani egy lánynak, mit mondjak?
Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 09:37
1/11 Lazy Lover válasza:
Szia xy rég óta tetszel úgy érzem szerelmes vagyok beléd de ne ezzel kezd mert lehet megijed
2/11 anonim válasza:
Szerelmet vallani a legnagybb önsorsrontás amit csak csinálhatsz. Sehová sem vezet. A nagy vallomások inkább sokkolják a lányt aki elmenekül és kellemetlenül érzi magát.
Hivd el fagyizni, bókolj neki, simitsd meg, öleld meg, hivd el újra.. fel kell építeni, nem lerohanni.
3/11 anonim válasza:
Reggel úgy ébredtem, hogy szeretlek
Már évek óta csak téged kereslek
Az Isten csak nekem teremtett
Téged.
Járunk?
4/11 anonim válasza:
Egyetértek a 2. hozzászólóval. Tuti megijednék ha valaki hirtelen elmondaná legmélyebb érzéseit irántam.......
5/11 anonim válasza:
Szerintem is inkább hívd el valahova:)
6/11 anonim válasza:
Térdelj le elé, fogd meg az egyik kezét majd kezdd el azt csókolgatni, és kérleld, hogy adjon neked egy esélyt!
7/11 anonim válasza:
Igazából simán vallhatsz neki szerelmet, ha elég jól ismered már, elég régóta + érzed hogy megvan a kölcsönös vonzalom
Valami szép helyen mondd el neki hogy mi van benned és hogy mit érzel, az elején kicsit készítsd fel, hogy most csak rád figyeljen. Mélyítsd el a pillanatot, emlékezetes lesz:)
8/11 anonim válasza:
A párom engem lerohant az érzéseivel, én meg öt percre lefagytam és elmenekültem. A legjobb barátnőm beszélt vele, majd több mint egy órát töltött azzal, hogy visszarángasson. Ezt senkinek nem ajánlom
9/11 anonim válasza:
ez nagyon sok mindentől függ. milyen a kapcsolatotok? barátok vagytok? szerinted viszonozza az érzéseidet? mennyire ismered?
10/11 anonim válasza:
Mesélj egy kicsit a lányról. Úgy könnyebb lesz tanácsot adni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!