Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Szóval a barátomal elég távol vagyunk egymástól egy egyre furábban viselkedik, pld:amikor meg kérdezem hogy hogy aludt azt mondja szarul aztán ha meg kérdezem hogy hogy van akkor azt mondja hogy szarul, és ha rá kérdezek hogy mi a baj, azt mondja hogy semmi, gyakran nem ír vissza csak még nézi, ha azt írom neki hogy szeretlek azt írja hogy én is de semmi emojival, és ja meg kérdezem tőle hogy szeret e akkor azt mondja hogy aha, szerintetek?2020. jún. 29. 22:41
1/5 anonim válasza:
Szerintem a távolság a baj és, hogy nem találkoztak sokat:(
2/5 A kérdező kommentje:
1.:azt értem hogy messze vagyunk egymástól, de legalább annyit vissza írhatna hogy én is szeretlek téged de ezt sem írja
2020. jún. 29. 22:47
3/5 anonim válasza:
Kérdezz rá, hoy miért ilyen
Lehet, hogy tenyleg csak szarul van, de az is lehet, hogy már nem érez ugy irantad mint eddig
4/5 anonim válasza:
1.vagyok
Hat igen sajnaloom:( de legközelebb tenyleg kérdezz ra erre h mi valtozott
5/5 A kérdező kommentje:
Végül szakítottunk 😔
2020. júl. 2. 18:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!