Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Adnátok ennek esélyt,vagy inkább ismerkedjek tovább?
Megismertem társkereső oldalon egy srácot,3 évvel idősebb. Jól kijövünk,3 hete irogatunk,igazából most volt először eddigi életem során,hogy vele tényleg összejönnék. Én most vagyok 18 éves.
Az a baj,hogy ahol lakom onnan 1 órára lakik,de van egy város ami tőlem fél órára van meg tőle is (igazából ahova suliba jártam meg stb). A srác sokat dolgozik,reggel kel,délután végez. Jelenleg a találkozó is gondolom hétvégi napra esne.
2 éve belekóstoltam kicsit a párkapcsolatba,hát 4 hónapig se tartott,így sulival nem ment,ezért határoztam most el,hogy készen állok,viszont attól tartok,hogy most,hogy időm van,neki kevés lenne rám. Úgy terveztem kimozdulnék most végre kicsit főleg így nyáron,jó lett volna valakit úgy nagyon megismerni és jól eltölteni az időt,mivel egyetemre nem fognak felvenni,barátaim is leszakadnak,meg egy társat szeretnék.
2 éve az akkori fiúval egy suliba jártunk,mégis hétvégén tudtunk kettesben találkozni (leszámítva a reggelt meg a délutáni vasútra kísérést). Most nem szeretném őszintén megint ezt a heti 2 vagy 1 találkozós valamit. Főleg,hogy látja az ember,hogy most mindenki tud a párjával lenni.
Tapasztalatokat kérnék tőletek,mert nem akarok most rövid kapcsolatba ugrani.
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem nem az,hogy kapcsolatra nem állnék készen,hanem inkább egy felnőttnek számítóra nem. Mivel suli miatt nekem kimaradt a tinikor,kicsit élni szeretnék+erre lenne is lehetőségem még egy kicsit kitolni. Csak ugye ez is az,hogy 18-19 évesek közt vajon ki akarna egy komoly kapcsolatot,persze emellett érdekes is legyen,humoros,legyen a közelben meg stb amit bárki elvárna. Ilyen értelemben inkább esély nincs kapcsolatra.😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!