Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk ha flegmák vagytok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk ha flegmák vagytok egy lannyal és egy nap mire válaszoltok az mit jelent úgy hogy elotte tök jól elvoltatok a lannyal?

Figyelt kérdés

2020. jún. 19. 18:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
79%
Na ezt én is szeretném tudni... Elvileg "bír" engem, aztán pedig tök fura.
2020. jún. 19. 18:56
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem lát más fejébe, főleg nem lehet specifikus helyzetekre mit írni, amiről semmit nem tudunk. Általánosságban akár fiú, akár lány flegmázik, elég evidens hogy azt veszed le, hogy nem akar veled beszélni és vélhetően azért csinálja, hogy vegyed a lapot és hagyd békén.

Ha nem hagy nyugodni a téma, akkor megkérdezheted hogy miért lett ilyen veled, de ott már számíts rá hogy flegmán vagy akár agresszívebben megfog bántani.

2020. jún. 19. 19:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem lenne ez,ha ez a színjáték rendszer nem kéne a lányoknak. A többségnek ha mindig válaszolsz egyből,vagy néhány percen belül,akkor már nem kihívás és sakkmatt. A másik hogy csak fêlreértelmezted,és max barátnak lennél jó
2020. jún. 20. 01:54
 4/12 anonim ***** válasza:

Nem tudom, lehet nem a jó sráccal próbálkozol pl?

19/F

2020. jún. 20. 19:06
 5/12 anonim válasza:
100%
Azt hogy érzelmileg degenerált és nem tudja eldönteni mit akar és ha ki mutatod hogy oda vagy érte ezt ki is használja mert úgye arra amire ő szeretné meg jó hogy ha a rendelkezésére állsz és olyankor kedves. Nevetséges egy játék ez hidd el az ilyet jobb ejteni mert ha téged akarna akkor híd el hogy másképp viselkedne amúgy hány éves vagy? Nem rossz indulat öl szerintem elég fiatal lehetsz. 🙂 Minden estre kívánom hogy minél hamarabb túl legyél ezen.
2020. jún. 22. 10:16
 6/12 mi-kk válasza:
48%
Háromszor olvastam el, de nem értem ezt a kérdést.
2020. jún. 28. 11:45
 7/12 A kérdező kommentje:
Kedves hatos mindenki mas érti csak te nem akkor meg sajnalom
2020. jún. 28. 18:28
 8/12 mi-kk válasza:
23%
Elég szomorú, hogy egy ennyire teljesen értelmetlen zagyva mondatot mindenki ért. :) Szerintem aki ezt írta, annak nem magyar az anyanyelve, ez esetben értékelendő, hogy ki tudta magából préselni ezt a mondatot, mivel a magyar nyelv egy elég nehezen megtanulható nyelv.
2020. jún. 29. 16:43
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Senki ne foglalkozzon a nyolcassal,csak egy lelki sérült ember.
2020. jún. 29. 17:01
 10/12 A kérdező kommentje:
Szóval nem magyar az anyanyelvem kedves nyolcas. Pont leszarom mondjuk a véleményed.🥱
2020. jún. 29. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!