Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Szóval 2 éve járok 6osztalyos gimibe, van egy csaj aki k*rva rég tetszik, csak hát nekem mindidaig nem volt meg a kellő önbizalmam ahhoz, hogy bármilyen módon nyissak felé, plusz amúgy más lány felé sem. A kérdés az, hogy így 2 év után hogyan kéne közeledni felé.

2020. jún. 17. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Nálam kb dettó ugyanez a szitu. Hát igazából nem vagyok egy láv guru, de ha esetleg olyan a viszonyotok, akkor hívd el vhova kettesben pl sétálni, és ha esetleg olyan a téma, akkor esetleg elejthetsz apró jeleket, hogy te esetleg szeretnél valamit. Ha nyitott szemmel jár, és esetleg te is érdekled őt, akkor csak észre veszi.

Remélem segíthettem. :)

Sok sikert!

2020. jún. 17. 19:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a probléma h vágja h 2 éve tetszik nekem es 2 éve nem próbálkozom. Ő népszerű, én nem,igy ku*va nehéz dolgom van. Volt egy haverom aki akaratlanul de eléggé lejaratott előtte de ez hosszúxd, ha most meg lenne suli, akkor valszeg az lenne h csak úgy leulok mellé es elkezdek faszsagokat dumálni összevissza, majd jön ami jön, de így arra kényszerülok h üzenetben hívjam el, így sokkal nagyobb az esély arra h offol a g*ecibe
2020. jún. 17. 19:38
 3/5 A kérdező kommentje:
Telefonrol írok, ezért ilyen olvashatatlan
2020. jún. 17. 19:39
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért nagyban közrejátszik, h milyen a lány természete. Én is üzenetben mondtam el neki a mi a szitu. Persze féltem, h mit fog gondolni. Nyilván megnehezíti a dolgot, ha mondjuk nagyképű vagy valami.
2020. jún. 17. 20:51
 5/5 anonim válasza:
100%
Szerintem az első válaszoló tanácsát megfogadhatod, hidd el a lányoknak bejön ha valaki határozott. Kivéve ha nem AZ a fajta népszerű lány aki majd jót nevet a barátaival... de ezt már csak te tudhatod 😊
2020. jún. 18. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!