Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megbántottam egy csodálatos lányt, mit tegyek?
Nyugalom, nem kell pánikolni. Ez a lány csak annyit csinált hogy a szakítása után jól jött volna neki egy kis egósimogatás. Emberek vagyunk, tiniként meg főleg lesz ilyen, ez van. Nem kell mindent benyelni amit mond. Azért sorolta végig hogy milyen bajai vannak, hogy sajnáld, meg persze hogy érezd rosszul magad, ami be is jött.
Nyilván ostobaságot csináltál, tanulj belőle. De ha ezek után még te futsz utána, akkor elmondom neked hogy úgy fog sz*r papucsot csinálni belőled ahogy csak akar, látva hogy már most is leborultál elé.
Ha te is és ő is kapcsolatból jöttetek ki, akkor amúgy sem lett volna értelme kavargatni, mert még nem léptetek túl az előzőn.
Nem léptünk túl az előzon? Akkor miért szakítottunk szerinted?
Meg milyen egosimogatas? Jézusom te minden emberben a szart látod meg? Attól hogy volt barátnőm, több is, miota ismerem, akkor is mindig tetszett és mindig jóban voltunk, és full igaza van, amikor elmondtam a gondjait mert én mondtam neki hogy keresni fogom és figyelni fogok rá, de nem tettem meg, ráadásul én hívtam őt el, aztán úgymond visszautasítottam. Olyan jól ismersz látom mindkettőnket, hogy te elmondod melyikünk milyen és milyen lenne ebben a kapcsolatban, mikor egyáltalán nem ez volt a kérdésem, nem borultak le elé, de úgy látom nagy bűn, hogy szeretem, és nem akarom elvesziteni, mert ő egy csodás lány, sokkal jobban ismerem nálad. Tippet kértem, nem ítélkezést, úgyhogy menj másik kérdés alá kérlek.
Kicsit megeredt a nyelved fiú. Ha annyira oda lettetek volna egymásért, akkor nem az agyadat teszed, ő meg nem eljátssza a királylányt, akit be kell törni, főleg ha állítólag miattad szakított, hanem értelmesen közeledtek egymáshoz és randiztok/ismerkedtek.
Játszhatod felőlem a lovagot, majd mutogathatod is neki hogy megvédted itt, hisz annyira csodás lány. Biztos szeretnéd ha a puncsolásod bejönne, de ez nem így szokott menni és 16 év felett elég átlátszó amiket nyomsz. Ott se tartunk még azért hogy te mondod meg ki mit írjon - ha kérdezel valamit, akkor olyan választ is fogsz kapni ami nem fog tetszeni, ahogy a való életben is. Na szép napot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!