Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért gondolok erre olyan sokat?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolok erre olyan sokat?

Figyelt kérdés

Egy kockaházat csináltunk drótokból, és ragasztani is kellett, és én a legjobb fiú barátommal voltam párban, amíg ragasztott, addig én összefogtam a kockákat, ő pedig nem akarta odaragasztani az ujjaim, és megfogta a kezem, hogy lentebb vigye az ujjaim, és olyan kellemes meleg volt. Ez normális h barátként én ezen kattogok?

17/L

2020. jún. 16. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, amíg barátok vagytok és nem gondolsz mögé mást.
2020. jún. 16. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kellemes érzés volt, így az emléke is kellemes attól függetlenül, hogy csak egy baráttal történt.

Szerintem is teljesen normális, csak ahogy az előző is mondta, ne próbálj többet belelátni, esetleg mikor folyton felidézed akkor folyton hozzátenni valami kis apró érzést..

Hagyd meg csak egy kellemes meleg érintésnek egy baráttól.

2020. jún. 16. 20:01
 3/5 Thispain ***** válasza:
Nagy valószínűséggel amiatt, mert nagy valószínűségel kiváncsi vagy az érzést kiváltó okra, és jól esett.
2020. jún. 17. 08:09
 4/5 anonim ***** válasza:
Az okát te tudod, nem lát más beléd. Így kívülről olyat tudok még elképzelni, hogy vágysz valakire (egy pasira), vágysz az intimitásra, a finom érintésekre, ölelésekre, stb., és nem nagyon izgat jelen pillanatban hogy ez ezúttal éppen a barátodtól jött, mivel nem a személy a lényeg.
2020. jún. 17. 18:07
 5/5 anonim válasza:

Teljesen normális, ezért is sokkal jobb érzés öleléssel köszönni/elköszönni. Mert egy nagyon kellemes érzést vált ki az olyan emberek közelsége, akiket szeretünk, főleg, ha hozzánk is ér. Minél nagyobb felületen érintkeztek, annál jobb érzés és az ember szinte elolvad ettől.

Legalábbis én ezt tapasztaltam magamon.

F14

2020. júl. 4. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!