Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Talán tetszek neki?
Figyelt kérdés
A szomszédban van egy srác akivel már évek óta ismerjük egymást. Mivel nem itt lakik ezért csak nyáron van itt a nagyszüleinél.
3 nappal ezelőtt átmentem hozzájuk és beszélgettem vele kicsit. Az egész beszélgetés alatt zavarban volt, sokszor a szemembe nézett direkt megkérdezte hogy van e kiszemeltem és hogyha van ki az. Meg ilyen bénácska poénokat is elsütött hogy kicsit oldja a feszkót. Talán tetszhetek neki?
2020. jún. 16. 00:23
1/5 anonim válasza:
Hat elegge eselyes, ha tenyleg tetszel neki akkor jo jeleket ad ha nem tetszel neki akkor meg fogalmam sincs ez mi lehet,en az elobbire szavaznek, deritsd ki
2/5 anonim válasza:
Szerintem is tetszel neki
Szemezés, sokszor kérdezi van-e kiszemelted stb
Na de az a kérdés, neked tetszik a fiú?
3/5 anonim válasza:
Kiegészítés:
Mert ha igen, keresd többször, aztán hajrá :D
4/5 A kérdező kommentje:
Na köszönöm ezeket a gyors válaszokat:). Őszintén szólva nem tudom hogy mit érzek iránta úgy igazán. Meg ő ugyebár Kókán lakik és csak nyáron szokott itt lenni és nem tudom hogy egyáltalán működne ez a kapcsolat.
2020. jún. 16. 09:48
5/5 anonim válasza:
Ez cuki! Egy jó nyári kaland! Jelöld be fészen :)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!