Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Talán tetszek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán tetszek neki?

Figyelt kérdés

A szomszédban van egy srác akivel már évek óta ismerjük egymást. Mivel nem itt lakik ezért csak nyáron van itt a nagyszüleinél.

3 nappal ezelőtt átmentem hozzájuk és beszélgettem vele kicsit. Az egész beszélgetés alatt zavarban volt, sokszor a szemembe nézett direkt megkérdezte hogy van e kiszemeltem és hogyha van ki az. Meg ilyen bénácska poénokat is elsütött hogy kicsit oldja a feszkót. Talán tetszhetek neki?

2020. jún. 16. 00:23
 1/5 anonim válasza:
100%
Hat elegge eselyes, ha tenyleg tetszel neki akkor jo jeleket ad ha nem tetszel neki akkor meg fogalmam sincs ez mi lehet,en az elobbire szavaznek, deritsd ki
2020. jún. 16. 00:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is tetszel neki

Szemezés, sokszor kérdezi van-e kiszemelted stb

Na de az a kérdés, neked tetszik a fiú?

2020. jún. 16. 01:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítés:

Mert ha igen, keresd többször, aztán hajrá :D

2020. jún. 16. 01:48
 4/5 A kérdező kommentje:
Na köszönöm ezeket a gyors válaszokat:). Őszintén szólva nem tudom hogy mit érzek iránta úgy igazán. Meg ő ugyebár Kókán lakik és csak nyáron szokott itt lenni és nem tudom hogy egyáltalán működne ez a kapcsolat.
2020. jún. 16. 09:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ez cuki! Egy jó nyári kaland! Jelöld be fészen :)!
2020. jún. 16. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!