Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bejövök neki vagy nem?
Tegnap paran talalkoztunk, igy 5-6an, 2 fiu 3 lany.
Nekem van baratnom viszont nagyon tetszik az egyik lany (legyszives ne iteljetek el, nagyon szeretem ot is es nem csalnam meg, hanem inkabb megbeszelnem vele).
Na es en nem tudom eldonteni hogy neki bejovok e vagy sem. Sok mindenrol beszelgettunk igy melyebben, elmondta hogy miert szakitott a baratjaval nemreg (en kerdeztem amugy ot hogy egyutt vannak e meg), en is beszeltem az en kapcsolatombeli problemakrol neki. Es igy egyesz jol elbeszelgettunk rola. Meg mas dolgokrol is ilyen komolyabbakrol vagy intimrol is. De nyilvan a tobbiekkel is beszelgettem nem csak vele, igy nem tudtam tovabbi jeleket eszrevenni tole.
2-3 heten belul megint igy paran osszejovunk, o is ott lesz. Szerintetek mikre figyeljek oda vele kapcsolatban?
Nem merek kezdemenyezni mert egy kudarc nagyon foldhoz vagna es most nagyon rossz passzba vagyok ujabban es nem hianyzik. Plusz akkor a baratsagnak is annyi lenne.
Van eselyem szerintetek vagy mit kellene tennem? Eleg visszahuzodo a lany de neha irt a karanten alatt is, es masok szerint bejovok neki de szerintem csak ugratnak , hogy motivaljanak:D
Akkor szakitanek a baratnommel de ez masodlagos. Csak nagyon ritkan tudunk talalkozni. Es anyira nem szivesen irogatnek neki mert nyomulni sem szeretnek.
Milyen jelekbol vehetnem eszre hogy tetszem neki? Az eddigi lanyok akiknek bejottem egyertelmubb jelei voltak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!