Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Na szóval, már volt ezzel kapcsolatban egy kérdésem, leírásban ott lesz a link, ha vkit érdekel, segítség kéne, mert nost érzek így először. Szerintetek bejövök neki? Pls a troll és sértő kommenteket hanyagoljuk, nekem ez ténykeg nagyon fontos.
https://www.gyakorikerdesek.hu/tini-parkapcsolatok__szerelem..
Az van, h van egy fiú az osztályomban akinek lehet bejövök, de azt mondja, h nem ,pedig barátnőm sgerjnt igen, és nemtom most mi van, nem látok se hátra, se más fejébe. Azérz is taktam be a linket, mert nincs kedvem mégegyszer leírni, h mkért tünik úgy, h bejövök neki. De alényeg, h pl ma volt egy olyan, h arra ment "haza", azon az úton ahol én is voltam a buszmegben, pedig nem arra szokott menni, tesin is odaát "mellém/elém" a vkmnasztikánál, sokszor bámul, vagyis érzem, h bámul, meg utolsó óra előtt is belebámult a szemembe,és amikor álltam a buszmegállóban, úgy négett rám mint egy elvefemült pedofil áat aki meg akar ölni majd megerőszakolni, és ez a nézése volt keveredve a profilképével, ami olyan cuki/aranyos, és úgy megíjedtem, azt hittem szívrohamom lesz. És fogalmam sincs, h most tetsgem e neki, mert ha igen miérg hazudik a képembe? (Bocs a nagy körítésért, és h fosom a szót, de ezt másképp nemtom normisan elmondani, h megértsék mások és ahoz a másik kérdésem js kelleni fog, szal ha megnézi vki, éd ezt is, mdg válaszol, normális válasszal, annak megköszönöm, előre is, puszii)
Szia!
Szerintem csak félénk, és nem tudja elmondani neked, mert fél, hogy ő nem jön be neked!
Hidd el, nekem is volt ilyen, megkérdeztem, nemet mondott, majd pedig egy hónapra rà összejöttük, mert kiderült csak túlreagálta és nem mondott igazat ;). (Már nem vagyunk együtt, mert elköltöztek, és nem tudtuk volna megoldani 😞)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!